Η σειρά iPhone 15 κυκλοφορεί ήδη στην αγορά και το λανσάρισμα δεν ήταν τόσο απροβλημάτιστο όσο θα ήθελε ή Apple. Από ότι φαίνεται τα προβλήματα δεν έχουν σταματημό, σε σημείο που αρκετοί θα μας θεωρήσουν haters της εταιρίας, ενώ δεν είμαστε. Το νεότερο πρόβλημα που εμφανίστηκε, είναι στον ήχο της συσκευής.

Αρκετοί νέοι χρήστες, αναφέρουν πως τα ηχεία της συσκευής τους παρουσιάζουν τριξίματα και παραμορφώσεις στον ήχο. Οι αναφορές των χρηστών έχουν γίνει στο Reddit, με αρκετούς να επισημαίνουν το πρόβλημα. Μάλιστα βλέπουμε χρήστες, που πήραν μέχρι και τρεις φορές συσκευές αντικατάστασης, με το πρόβλημα να παραμένει. Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν τα επίπεδα έντασης είναι πάνω από το 80%, με τους χρήστες να περιγράφουν τον ήχο, σαν να είναι μπουκωμένο το ηχείο από νερό. Σύμφωνα με τις αναφορές, το πρόβλημα έρχεται από το πάνω ηχείο της συσκευής, που λειτουργεί και σαν ακουστικό, οπότε επηρεάζει και τις κλήσεις.

Το πρόβλημα επισήμανε και ο γνωστός TikToker Milesabovetech, που η Apple του αντικατέστησε 3 φορές την συσκευή χωρίς να λυθεί το πρόβλημα. Δεν είναι ο μόνος όμως, καθώς και άλλοι χρήστες αντικατέστησαν τις συσκευές τους με το ίδιο πρόβλημα. Το γεγονός πως η Apple προέβη σε αντικατάσταση συσκευής, δείχνει πως το πρόβλημα είναι υπαρκτό.

@milesabovetech

The iPhone 15 launch has me feeling like were beta testers #iphone #android #iphone15promax #techtok #tech #techgagets #apple #milesabovetech

♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

Μέχρι στιγμής η Apple δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις σχετικά με το θέμα, όμως ελπίζουμε να μην είναι πρόβλημα στο hardware, αλλά στο software και να λυθούν όλα όταν θα έρθει το iOS 17.0.3, που στην θεωρία θα λύσει και το πρόβλήμα των θερμοκρασιών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.