Λίγους μήνες πριν η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια λάνσαρε τα Galaxy S21 και τώρα ανακοίνωσε ένα ακόμα event που φαίνεται ότι αφορά τη σειρά A και συγκεκριμένα τα Samsung Galaxy A52 και Galaxy A72.

Το βίντεο πρόσκληση που δημοσίευσε η εταιρεία δεν αναφέρει λεπτομέρειες, παρά μόνο την ημερομηνία του event και το slogan. Η εκδήλωση λέγεται Awesome Unpacked και θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου.

Η εταιρεία έχει ήδη διαρρεύσει κατά λάθος εικόνες των τηλεφώνων σε διάφορες εκδόσεις των ιστοσελίδων της, sites έχουν κυκλοφορήσει renders και φωτογραφίες των δύο smartphones, τα specs έχουν διαρρεύσει πολλές φορές, ακόμα και unboxing του Samsung Galaxy A52 5G δημοσιεύθηκε.

Βασιζόμενοι σε όλα αυτά και στο ότι κάποια στιγμή ανακοινώθηκε πως το λανσάρισμα των Galaxy A52 και Galaxy A72 θα γίνει μέσα στον Μάρτιο, έκανε τους πάντες να θεωρούν ότι το Awesome Unpacked αφορά αυτά τα δύο smartphones. Θα μάθουμε σίγουρα σε μία εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.