Ορισμένα νέα renders του iPhone SE2 δημοσιεύθηκαν σήμερα, στα οποία αποτυπώνεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο πως ίσως θα μοιάζει η μελλοντική συσκευή της Apple. Όπως φαίνεται και στις εικόνες, βλέπουμε την απουσία του headphone jack κάτι που αναμένεται να συμβεί, όπως είχαμε αναφέρει προηγουμένως εδώ στο techmaniacs.gr (κλίκ εδώ για να δείτε το σχετικό άρθρο).

Επιπλέον, υπάρχει μέταλλο στο πίσω μέρος της συσκευής, ενώ το γυαλί βρίσκεται στην κορυφή και στο κάτω μέρος, κάτι που επίσης σημαίνει ότι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ασύρματη φόρτιση.

Από μπροστά, συναντούμε την Full Screen Display με εγκοπή, κάτι που υποδεικνύει ότι η Apple ίσως ενσωματώσει και Face ID στις συσκευές της. Επιπλέον, δεν υπάρχει Touch ID sensor ή Home button, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη του Face ID. Να σημειώσουμε εδώ ότι η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει ότι προετοιμάζει το iPhone SE2.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.