Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η διάθεση Huawei συσκευών συνεχίζει να κινείται ανοδικά, ενώ άλλοι κατασκευαστές προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν το μερίδιό τους, είναι ίσως το πως  προσεγγίζει τις τάσεις της αγοράς.

Πίσω στην άνοιξη του 2018, το P20 Pro έδειξε ότι η Huawei δεν φοβόταν και να δημιουργήσει αλλά και να ακολουθήσει τις τάσεις, με τον εξοπλισμό του με το μοναδικό τριπλό σύστημα κάμερας, που του χάρισε εξαιρετικό σκορ στο DxOMark. Οι πληροφορίες αντλήθηκαν από την Olixar, ένα γνωστό κατασκευαστή αξεσουάρ, συνοδευόμενες από μερικά renders των εν λόγω συσκευών.

Όπως αποδεικνύεται, η γνωστή εγκοπή θα παραμείνει για τα συγκεκριμένα flagships smartphones.  Όμως δεν θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε οπές αλλά αντίθετα θα ακολουθηθεί αυτό που έγινε και στο κανονικό Mate 20 με μια εγκοπή σε μέγεθος σταγόνας. Και φυσικά, δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι στα renders βλέπουμε τέσσερις κάμερες στην Pro έκδοση. Το flash βρίσκεται εκεί κοντά, δίπλα και όχι κάτω από τις κάμερες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.