Η Samsung είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολλά νέα προϊόντα, αύριο το απόγευμα, αλλά το αστέρι της παρουσίασης είναι ο νέος BioActive αισθητήρας υγείας που θα ενσωματωθεί στα επερχόμενα Galaxy Watch 7 και Watch Ultra – από ότι όλα δείχνουν.

Αυτός ο αισθητήρας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, φέρνει σημαντικές βελτιώσεις και μια νέα λειτουργία που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που παρακολουθείς την υγεία σου.

Με την προσθήκη νέων LED σε μπλε, κίτρινο, βιολετί και υπεριώδες φως, καθώς και τη βελτίωση των φωτοδιόδων, ο αισθητήρας BioActive της Samsung είναι πιο ακριβής και αποδοτικός από ποτέ.

Η ακρίβεια στην παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα έχει αυξηθεί κατά 30% σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Η μεγάλη καινοτομία, όμως, είναι ο Δείκτης Προηγμένων Τελικών Προϊόντων Γλυκοζυλίωσης (AGEs Index), που θα παρέχει μια καλύτερη ένδειξη της μεταβολικής υγείας σου, στα Samsung Galaxy Watch 7 και Ultra που έχουν τον BioActive.

Τα AGEs είναι ενώσεις που σχηματίζονται στο αίμα και μπορούν να συμβάλλουν σε σοβαρές παθήσεις όπως η υπέρταση, οι καρδιακές παθήσεις και ο διαβήτης.

Με αυτόν τον νέο δείκτη, θα μπορείς να παρακολουθείς καλύτερα τη βιολογική σου ηλικία και να λαμβάνεις πιο ενημερωμένες αποφάσεις για την υγεία σου.

Αν και η Samsung αναφέρει ότι ο νέος δείκτης είναι «προγραμματισμένος» για τα επερχόμενα Galaxy Watch, δεν είναι βέβαιο αν θα είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Η διαθεσιμότητα αυτής της λειτουργίας ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή.

Τα Samsung Galaxy Watch 7 και Galaxy Watch Ultra με τον BioActive αισθητήρα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 10 Ιουλίου – αμέσως μετά το event – μαζί με νέα αναδιπλούμενα τηλέφωνα και το Galaxy Ring.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.