Μια εντελώς νέα μηχανή αναζήτησης Google αναμένεται να διαθέσει πολύ σύντομα η Google σύμφωνα με την Wall Street Journal, κάνοντάς την πολύ πιο προσωπική, ανθρώπινη και οπτική, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Η κίνηση αυτή έρχεται καθώς όλο και περισσότερες εφαρμογές AI όπως το ChatGPT γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς.

Χαρακτηριστικά, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Google θα φύγει από την γνωστή παρουσίαση των αποτελεσμάτων αναζήτησης με μπλε συνδέσμους. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του Google I/0 που είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα αυτήν την εβδομάδα, η Google αναμένεται να διαθέσει νέα χαρακτηριστικά που θα επιτρέψουν στους χρήστες να διεξάγουν συζητήσεις με την AI μεταξύ άλλων. Η νέα έκδοση της αναζήτησης θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες.

Κατέβασε τη νέα προτεινόμενη έκδοση του Youtube Revanced 18.16.37

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.