Η Apple αποκάλυψε το νέο 15 ιντσών MacBook Air, κατά τη διάρκεια του Worldwide Developers Conference 2023. Το νέο μοντέλο έχει πάχος μόλις 11.5 χιλιοστά και είναι το λεπτότερο laptop 15 ιντσών στον κόσμο. Έχει δύο USB-C Thunderbolt θύρες, MagSafe connector, και κλασική θύρα ήχου. Η οθόνη του έχει 500nits φωτεινότητα και το νέο laptop της Apple διαθέτει 1080p webcam. Επιπλέον, σύμφωνα με την εταιρεία, η μπαταρία του προσφέρει 18 ώρες αυτονομία, ενώ έχει εφοδιάσει αυτό το μοντέλο με τον Μ2.

MacBook Air 15 M2

Το νέο 15 ιντσών MacBook Air θα κυκλοφορήσει σε Midnight και Starlight χρώματα και θα έχει τιμή εκκίνησης τα 1.299 δολάρια ή 1.199 δολάρια για εκπαιδευτικούς και σπουδαστές. Μαζί η εταιρεία λάνσαρε και ένα 13 ιντσών μοντέλο με τον M2 που έχει τιμή εκκίνησης τα 1.099 δολάρια, ενώ το M1 Air τώρα κοστίζει 999 δολάρια.

MacBook Air 15 M2

Η Apple ισχυρίζεται ότι το νέο 15 ιντσών MacBook Air είναι 12 φορές γρηγορότερο από τα προηγούμενα Intel μοντέλα και προσφέρει αυτονομίες που αγγίζουν τις 18 ώρες. Επίσης, ισχυρίζεται ότι έχει διπλάσιες επιδόσεις, διπλάσια φωτεινότητα, και 50% μεγαλύτερη αυτονομία από ένα 15 ιντσών laptop το οποίο τρέχει Windows.

MacBook Air 15 M2

Το νέο 15 ιντσών MacBook Air απευθύνεται σε ένα κοινό το οποίο η Apple είχε αφήσει ακάλυπτο. Τα 14 ιντσών και 16 ιντσών laptop της, ειδικά τα Pro, ήταν πολύ ακριβά και ισχυρά, ενώ τα 13 ιντσών σχετικά ανίσχυρα. Οπότε, τα νέα μοντέλα προσφέρουν ισχυρές επιδόσεις και καλή απόδοση σε τιμές που θα μπορούσε να πληρώσει μεγαλύτερο κοινό. Είναι κάτι σαν mid-range MacBook Air.

MacBook Air 15 M2

Επιπλέον, το 15 ιντσών μοντέλο καλύπτει το κενό που είχε αφήσει η εταιρεία ανάμεσα στα 14 ιντσών και 16 ιντσών μοντέλα. Κάποιοι θεωρούν την 14 ιντσών οθόνη πολύ μικρή για κάποια προγράμματα, ενώ τα 16 ιντσών μοντέλα είναι κάπως βαριά για να τα έχεις πάντα μαζί σου. Ένα 15 ιντσών μοντέλο λοιπόν είναι ιδανικό για μεγάλη μερίδα κοινού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.