Ο Mark Gurman του Bloomberg αναμένει ότι τα μοντέλα iPad Pro επόμενης γενιάς θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με το τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο “Power On”.

Ο Gurman λέει ότι εφόσον η Apple δεν παρουσίασε νέα iPad Pro αυτόν τον μήνα στην εκδήλωση “Peek Performance”, είναι λογικό να αναμένουμε νέα μοντέλα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Σε προηγούμενο δελτίο, ο Gurman είπε ότι η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει την πιο ισχυρή σειρά hardware προϊόντων στην ιστορία της, το φθινόπωρο του 2022. Οπότε, οι νέες εκδόσεις iPad Pro που αναφέρονται φαίνονται λογική προσθήκη στον κατάλογο της εταιρείας.

Νέα μοντέλα iPad Pro κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο του 2016, τον Ιούνιο 2017, τον Οκτώβριο του 2018, τον Μάρτιο του 2020, και τον Απρίλιο του 2021, πράγμα που σημαίνει ότι η Apple χρειάζεται 13 έως 16 μήνες για την κυκλοφορία νέων προϊόντων στη σειρά.

Η προσδοκία του Gurman φαίνεται να προτείνει μεγαλύτερο χρονικό πλαίσιο για το φετινό iPad Pro, έως και 19 μήνες μετά την κυκλοφορία του τρέχοντος μοντέλου. Αυτό σημαίνει επίσης ότι το τρέχον iPad Pro 2021 θα μπορούσε να είναι από τα μοντέλα με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μέχρι σήμερα.

Υπήρξαν λίγες φήμες για το iPad Pro επόμενης γενιάς τους τελευταίους μήνες, αλλά ο Gurman επιβεβαίωσε ότι αναμένει τα νέα μοντέλα να διαθέτουν φόρτιση MagSafe, καθώς και “M2” επεξεργαστή.

Το M2 chip αναμένεται να έχει την ίδια CPU 8 πυρήνων με το M1, αλλά θα επωφεληθεί από βελτιώσεις ταχύτητας και απόδοσης χάρη στη διαδικασία 4 νανομέτρων της TSMC. Φημολογείται επίσης ότι διαθέτει επιπλέον πυρήνες GPU, με επιλογές GPU 9 και 10 πυρήνων, από τις επιλογές GPU 7 και 8 πυρήνων στον M1.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.