Το online shopping η αλήθεια είναι ότι μας έχει  λύσει τα χέρια λόγω της ευκολίας που προσφέρει, κυριολεκτικά από την ζεστασιά του σπιτιού μας αλλά δεν επιτρέπει μια διαδραστική εμπειρία. Μια εμπειρία που υπόσχεται η Cosmote στα πλήρως ανακαινισμένα καταστήματά της. Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστείς να επισκεφθείς κάποιο κατάστημα Cosmote. Και αυτό ακριβώς χρειάστηκε να κάνουμε και εμείς, βλέποντας από κοντά, μια εντελώς νέα ψηφιακή και high-tech εμπειρία.

Ήδη 30 καταστήματα COSMOTE έχουν ανακαινιστεί πλήρως σε όλη την Ελλάδα την τελευταία διετία, εκ των οποίων τα δώδεκα το 2023 σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία, Κρήτη, Ημαθία, Αιτωλοακαρνανία και Πιερία. Με μοντέρνα αισθητική, ολοκληρωμένες υπηρεσίες, γρήγορη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, αλλά και με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, τα καταστήματα COSMOTE όπως φαίνεται καλύπτουν κάθε ανάγκη του χρήστη.

Ο επισκέπτης μπορεί να βρει μια ευρεία γκάμα προηγμένων προϊόντων τεχνολογίας, όπως smartphones, tablets, laptops, αξεσουάρ, smartwatches, τηλεοράσεις, έξυπνες λύσεις για το σπίτι, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες COSMOTE σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, Internet και τηλεόραση, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τις ανάγκες, του ιδιώτη, του φοιτητή, του επαγγελματία.  Επιπλέον, διαθέτουν θεματικές ζώνες και νέες σχεδιαστικές γραμμές που αναδεικνύουν το προϊοντικό τους portfolio  και διευκολύνουν την περιήγηση του επισκέπτη στον χώρο. Εκείνο που μας άρεσε ιδιαίτερα, είναι οι σύγχρονες αρχιτεκτονικές πρακτικές που βάζουν τη δική τους πινελιά στο συνολικό αποτέλεσμα.

Το φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό ήταν έτοιμο να μας υποδεχθεί, να μας λύσει κάθε απορία και να μας προτείνει λύσεις. Οι επισκέπτες θα συναντήσουν και έναν Smart Life Coach που θα τους παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για θέματα τηλεπικοινωνιών, αλλά και για θέματα συνδεσιμότητας προϊόντων & υπηρεσιών. Αντίστοιχα, οι επαγγελματίες έχουν στη διάθεσή τους έναν Business Expert, ο οποίος θα τους βοηθήσει να σχεδιάσουν λύσεις επικοινωνίας, υπηρεσίες & προγράμματα ειδικά για την επιχείρησή τους, προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους.

Τέλος ακολουθούν περιβαλλοντικά υπεύθυνες πρακτικές δείγμα της προσήλωσης του ομίλου ΟΤΕ στις βιώσιμες πρακτικές και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στα καταστήματα είναι ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ προωθούν και την οικολογική συνείδηση στον επισκέπτη παρέχοντας ειδικούς κάδους ανακύκλωσης συσκευών, μπαταριών και μελανοδοχείων.

H Cosmote έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον απόλυτο χώρο εναρμόνισης με τη τεχνολογία, τόσο για μικρούς και μεγάλος, τόσο για ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.