Το επερχόμενο Samsung Galaxy S11+ θα διαθέτει ένα αρκετά μεγάλο module κάμερας στο πίσω μέρος όπου θα βρεθεί ο ολοκαίνουργιος αισθητήρας των 108MP μαζί με μια ultra wide κάμερα και 5X zoom periscope που θα σου επιτρέψει να ζουμάρεις περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο Galaxy smartphone. Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά την periscope camera του Samsung Galaxy S11 χάρη στον Ice Universe. Είναι επίσημης η πρώτη φωτογραφία η οποία αρνείται τη χαοτική και παράξενη τοποθέτηση της κάμερας που έχουμε δει στις πρώτες φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει.

Αυτό που είναι νέο στη συγκεκριμένη φωτογραφία, είναι το ορθογώνιο σχήμα της periscope κάμερας, συνοδευόμενο από την παρουσία ενός καθρέφτη που αντανακλά το φως στον αισθητήρα που βρίσκεται στο τέλος ενός “”τούνελ”” παράλληλο με την επιφάνεια της συσκευής. Το Huawei P30 pro ήταν το πρώτο τηλέφωνο που διέθετε μια periscope κάμερα και αποδείχθηκε ότι αποτελούσε κάτι το επαναστατικό για το zooming χωρίς απώλεια λεπτομέρειας σε smartphone συσκευή.

Νωρίτερα φέτος, η Samsung προέβη στην εξαγορά της Corephotonics, μιας εταιρείας η οποία δραστηριοποιούνταν στις zoom κάμερες για smartphones. Η Corephotonics είναι η εταιρεία πίσω από την periscope camera σε Oppo smartphones και η εταιρεία αποδεικνύεται ότι θέλει να τις ενσωματώσει και στα δικά της τηλέφωνα. Η κύρια κάμερα στο Galaxy S11+ θα είναι ένας αισθητήρας των 108MP φτιαγμένος από την Samsung μεγαλύτερος σε μέγεθος από τους περισσότερους αισθητήρες καμερών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.