Τον προηγούμενο μήνα το Youtube ξεκίνησε να δείχνει δωρεάν ταινίες με διαφημίσεις για πρώτη φορά, δίνοντας σε όλους τους χρήστες πρόσβαση σε κορυφαίους τίτλους, όπως το The Terminator και Legally Blonde. Η δημοφιλής πλατφόρμα, ξεκίνησε τη διαφήμιση του επερχόμενου section στην ενότητα με τις ταινίες από τον περασμένο Οκτώβριο Πρόκειται για το section όπου πουλούσε ταινίες για χρόνια. Οι χρήστες μπορούσαν να αγοράσουν blockbusters και prime-time TV programs μέσω Youtube, όπως είχαν τη δυνατότητα και μέσω του Apple iTunes και του Amazon Prime, ποτέ όμως ως τώρα δεν υπήρχε η δυνατότητα να δεις δωρεάν ταινίες.

Να σημειώσουμε ότι η ενότητα με τις δωρεάν ταινίες εμφανίζεται μόνο στην Αμερική αλλά δοκιμάσαμε με το VPN που προτείναμε εδώ σε servers της Αμερικής και είδαμε κανονικά. Να ακόμη ένας άλλος να αγοράσεις το CyberGhost VPN. Είδαμε αυτήν την ευκαιρία, βασιζόμενοι στις απαιτήσεις του χρήστη σε μια προσπάθεια να επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας και πέρα από την προσφορά paid ταινιών.  Σηματοδοτεί άλλωστε, μια πολύ καλή ευκαιρία και για τους διαφημιζόμενους, τονίζει ο Rohit Dhawan εκ μέρους της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Ο Dhawan δεν φάνηκε πρόθυμος να μοιραστεί τους όρους του Youtube με τα studios παραγωγής ή το πως μοιράζεται το Youtube τα έσοδα από τις διαφημίσεις με τα studios. Προς το παρόν υπάρχουν περίπου 100 ταινίες διαθέσιμες δωρεάν, ενώ θα επεκταθεί η διαθέσιμη λίστα σύμφωνα με το Youtube.

Μπορείς και εσύ να τις δεις με το Cyberghost VPN που μπορείς να αγοράσεις μέσω αυτού του συνδέσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.