Μόλις πριν από λίγες ώρες η NASA λάνσαρε μια νέα εφαρμογή για να σε διευκολύνει να εντοπίσεις τον Διεθνή Διαστημικό σταθμό στον ουρανό. Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία πάντα είχε διαθέσιμο το Spot the Station website ωστόσο η νέα της εφαρμογή διαθέσιμη σε Android και iOS φέρνει χαρακτηριστικά επαυξημένης πραγματικότητας και πληροφορίες για το εργαστήρι που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας.

Η εφαρμογή σου λέει βάσει της τοποθεσίας σου πότε θα είναι ορατός ο ISS από το σημείο που βρίσκεσαι, για πόσο διάστημα θα είναι ορατός και προς τα που θα ταξιδεύει. Μάλιστα περιλαμβάνει και χρονομετρητή μέχρι την επόμενη πιθανή δυνατότητα να τον δεις.

Η δεύτερη σελίδα της εφαρμογής είναι και η πιο χρήσιμη, παρέχοντάς σου ένα χαρακτηριστικό επαυξημένης πραγματικότητας για να μπορέσεις να τον βρεις στον ουρανό.

Κατέβασε το Spot the Station από το Google Play Store εδώ και από το App Store εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.