Το Lunar Reconnaissance Orbiter της NASA εντόπισε ένα άκρως παράξενο αντικείμενο να τρέχει με απίστευτη μεγάλη ταχύτητα στην επιφάνεια της Σελήνης. Όπως αποδεικνύεται, δεν πρόκειται για κάποιο UFO ή αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο, αλλά αντίθετα υπάρχει μια απλή εξήγηση για αυτό.

Cosmote: Νέος γύρος καταργήσεων πενταψήφιων αριθμών για όλους

Πρόκειται για το Korea Pathfinder  Lunar Orbiter του Korea Aerospace Research Institute, το οποίο ταξιδεύει σε σχεδόν παράλληλες τροχιές όπως αναφέρει στον λογαριασμό της η Nasa.

Πρόκειται για την πρώτη αποστολή της Νότιας Κορέας στη Σελήνη. Το διαστημικό σκάφος, το οποίο εισήλθε σε σεληνιακή τροχιά τον Δεκέμβριο του 2022, έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στον σχεδιασμό μελλοντικών αποστολών στους σεληνιακούς πόλους. Χρησιμοποιήθηκε επίσης για να επιδείξει ένα σεληνιακό internet, ένα δίκτυο δηλαδή με ανοχή στην καθυστέρηση που θα μπορούσε μια μέρα να επιτρέψει στα προσγειωμένα μέσα να επικοινωνούν με τη Γη.

Ο λόγος για τον οποίο στη φωτογραφία το διαστημόπλοιο εμφανίζεται ιδιαίτερα μικροσκοπικό είναι το γεγονός ότι ο χρόνος έκθεσης της κάμερας ήταν εξαιρετικά μικρός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.