Η Microsoft εργάζεται σε μια νέα έκδοση του Media Player για τα Windows 11. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δοκιμή από τους Windows Insiders στο Dev Channel και υποστηρίζει αναπαραγωγή ήχου και βίντεο. Η νέα εφαρμογή θα αντικαταστήσει επίσης το τελείως άχρηστο Groove Music.

Ο νέος Media Player αποκαλύφθηκε σε μια ανάρτηση ιστολογίου από τη Microsoft και το design του ταιριάζει απόλυτα με αυτό της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της εταιρείας.

Η εφαρμογή επιτρέπει την αναζήτηση μουσικής και βίντεο, τη δημιουργία και διαχείριση λιστών αναπαραγωγής, εμφανίζει εξώφυλλα άλμπουμ και φωτογραφίες καλλιτεχνών τόσο σε full screen mode όσο και στον mini player.

Η Microsoft δηλώνει ότι οι χρήστες θα πρέπει έχουν τον νου τους για μελλοντικές ενημερώσεις στις οποίες θα προσθέσει νέους τρόπους περιήγησης στις συλλογές μουσικής και βίντεο, καθώς και διαχείρισης της ουράς αναπαραγωγής.

Η εταιρεία σημειώνει ότι ο παλιός Windows Media Player θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμος στα Εργαλεία των Windows. Εάν κάποιος χρησιμοποιεί το Groove Music για τη διαχείριση των αρχείων ήχου, η βιβλιοθήκη και οι λίστες αναπαραγωγής του θα μεταφερθούν στο νέο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.