Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ότι η Microsoft εισήγαγε στα Windows 10 το Fluent Design, ενώ συνεχίζει δυναμικά την περαιτέρω ανάπτυξή του και βελτίωσή του. Μόλις πριν από λίγες ώρες, ένας designer δημιούργησε ένα concept για το πως ίσως θα έμοιαζαν τα Windows 10 με περισσότερο Fluent Design.

Το concept φέρει την ονομασία Fluid Desktop και στη φωτογραφία ξεχωρίζει η adaptive taskbar, η οποία μεγαλώνει ανάλογα με το πόσα apps είναι ανοιχτά ή έχουν γίνει pinned. Το system tray έχει και αυτό τροποποιηθεί και μόνο τα απαραίτητα εικονίδια φαίνονται κάθε φορά, με έναν τρόπο, όπου η πηγή έμπνευσής του αποτελεί το Chrome OS. Υπάρχει ένα ολόκληρο σκεπτικό πίσω από τη δημιουργία του συγκεκριμένου concept που σίγουρα δεν μπορούμε να το συμπεριλάβουμε σε μόλις δυο παραγράφους. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.