Η επισκευή ενός iPhone ή ενός iPad σε ένα Apple Authorized Service Provider μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δαπανηρή διαδικασία ή εντελώς αδύνατη αν δεν καλύπτεσαι από τους όρους της standard εγγύησης ή αν έχεις ήδη εγκαταστήσει συγκεκριμένα εξαρτήματα από τρίτα μέρη. Αλλά σύμφωνα με ένα εσωτερικό έγγραφο το οποίο μπόρεσε να αποκτήσει στα χέρια του το γαλλικό blog iGeneration, η Apple έκανε σημαντικές αλλαγές στη πολιτική της.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έχουν ενημερωθεί πολλοί τεχνικοί σε εκατοντάδες επισκευαστικά κέντρα στον κόσμο, πλέον μπορούν να προβούν στην πλήρη αντικατάσταση μιας aftermarket μπαταρίας iPhone με μια καινούργια χωρίς κάποια άλλα έξοδα. Και πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, σε σχέση με την πολιτική που λέει ότι η Apple έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επισκευή, αν η καταστροφή έχει προκληθεί από κάποια αστοχία υλικού που δεν είναι γνήσιο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά πλέον ανοίγει η πόρτα και για ολική αντικατάσταση του iPhone στη περίπτωση που τα battery tabs είναι σπασμένα. Βέβαια, αυτό έγκειται στη διακριτική ευχέρεια του κάθε Apple Authorized Service Provider, να καθορίσει αν θα προβεί σε μια τέτοια ενέργεια. Και αν ένα διαφορετικό εξάρτημα είναι ένοχο για τα προβλήματα του iPhone σου, οι τεχνικοί έχουν οδηγίες να αγνοήσουν την ύπαρξη μπαταρίας τρίτων και να προχωρήσουν κανονικά στην επισκευή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.