Να κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό, κάθε φορά που κάνεις αποδοχή ενός αιτήματος φιλίας στο Facebook, ή κάποιος φίλος σου αποδέχεται το δικό σου αίτημα, μια ειδοποίηση του Facebook Messenger αναδύεται που σου λέει ότι είστε πλέον και συνδεδεμένοι στο Messenger. Επομένως, θα πρέπει να αφήσεις το Facebook app, να μεταβείς στο Messenger και να ανοίξεις τη συζήτηση που ξεκίνησε για να εκκαθαρίσεις την ειδοποίηση.

Προφανώς, θα το έχεις κάνει πολλές φορές. Και μαντέψτε! Η υπηρεσία παραδέχθηκε ότι είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Αλλά μην αναμένετε να σας απαλλάξει από αυτό το notification. Αυτό θα ήταν πολύ εύκολο. Αντίθετα, το Facebook θα χρησιμοποιήσει τη μηχανική μάθηση για να δει αν είστε από εκείνους τους χρήστες που λένε αμέσως ένα «γεια» σε κάθε νέα επαφή. Αν πάντα αππορίπτονται από εσάς, θα σταματήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.