Αν και η Samsung δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το Samsung Galaxy S24, πολλά χαρακτηριστικά για την εν λόγω οικογένεια έχουν διαρρεύσει. Πιο συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy S24 θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του τον επόμενο μήνα μαζί με το One UI 6.1 με Android 14 και θα διαθέτει πλήθος AI χαρακτηριστικών.

Ένα από εκείνα τα χαρακτηριστικά που διέρρευσαν σήμερα αφορούν τη μπαταρία και το πόσο καλύτερη προστασία θα παρέχει  το One UI 6.1 σε αυτά. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχει ένα Basic Mode, το οποίο θα σταματά τη φόρτιση στο 100% και θα τη συνεχίζει στο 95%. Ενώ από την άλλη πλευρά το Adapt Mode θα φορτίζει τη συσκευή ως το 80% και θα τη σταματά μέχρι να ξυπνήσεις, δηλαδή θα μαθαίνει τις συνήθειές σου. Το feature το συναντάμε ήδη σε πλήθος Android smartphones.

Τέλος, θα υπάρχει και ένα Max mode το οποίο θα σταματά τη φόρτιση της μπαταρίας στο 85%, ένα ποσοστό το οποίο θεωρείται ως το ιδανικό για την υγεία. Αξίζει πάντως να σημειώσουμε και την πιθανότητα, τα νέα χαρακτηριστικά προστασίας της μπαταρίας να προσφέρονται και με τη βοήθεια της AI. Προς το παρόν δεν έχουν κάποια πληροφορία για ένα feature που θα φέρει ποσοστό υγείας της μπαταρίας, όπως συμβαίνει σε όλα τα iPhones.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.