Δεν χρειαζόμαστε ακριβώς κάποιες στατιστικές αναλύσεις για να κατανοήσουμε ότι η μέση τιμή των συσκευών αυξάνεται, για ακόμη μια χρονιά. Θυμάστε το σοκ στο οποίο βρεθήκαμε μπροστά, όταν η Apple έφθασε το 1000αρικό με το iPhone X; Αλλά αυτό που κάποτε θεωρούνταν το ταβάνι, πλέον θεωρείται το πάτωμα. Καθώς το φθηνότερο μέλος της οικογένειας Galaxy S20 έκανε το ντεμπούτο του στα 999 δολάρια και τι S20 ultra στα 1499 δολάρια.

Σε γενικές γραμμές αυτό που παρατηρείται έντονα, είναι ότι σημειώνεται μια σημαντική αύξηση των τιμών. Όλα τα τηλέφωνα έρχονται με τον τελευταίο και πιο γρήγορο επεξεργαστή, την τελευταία και πιο πρόσφατη τεχνολογία κάμερας και οθόνης. Κανείς μας δεν μπορεί να κάτσει με μια μπροστινή και οπίσθια κάμερα πλέον, ενώ το P40 Pro έχει μεταβεί στους επτά αισθητήρες συνολικά. Σε όλα αυτά, προσθέστε το ακριβό periscope zoom με folded lens optics, τις υψηλής ανάλυσης οθόνες, την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση και πλέον τα τηλέφωνα κοστίζουν πολλά περισσότερα στην κατασκευή από ότι δυο χρόνια πριν.

 Ο ίδιος ο CEO της Huawei, Richard YU, ήταν ο πρώτος ο οποίος έριξε φως πάνω στο θέμα αυτό και αποκάλεσε την τιμή των 999 δολαρίων του P40 Pro ως ιδιαίτερα ανταγωνιστική, προβάλλοντας την αιτιολογία του υψηλού κόστους των εξαρτημάτων, όπως της κάμερας, το κόστος της οποίας διαμορφώνεται σε πάνω από 100 δολάρια. Αλλά και ο ίδιος ο Pete Lau λέει βασικά το ίδιο, σχολιάζοντας τις ακριβότερες τιμές εκκίνησης των OnePlus 8 5G models.

Πότε αυτή όμως η τάση θα φθάσει στο τέλος της; Ο CEO της OnePlus αναφέρει ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί, όταν περάσει το πρώτο αυτό κύμα ενθουσιασμού για το 5G, όταν οι κατασκευαστές αποκτήσουν μια άνεση με το design που απαιτείται για την δημιουργία των 5G συσκευών.

 

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οπως οδηγούμαστε σίγουρα σε νέα μεγαλύτερη κρίση επισιτιστική από το δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ..Η θα συνέλθει το ανθρώπινο είδος η θα χαθεί ..

  2. Ο κόσμος δεν έχει να φάει σε όλο τον πλανήτη πλέον, τι σαχλαμάρες είναι αυτές; 1500 ευρώ κινητό για να πεις μάνα έρχομαι από την δουλειά άναψε τον θερμοσίφωνα;

  3. ΔΕΝ φταίνε αυτοί, Εμείς φταίμε, που δεν προλαβαίνει να ανακοινωθεί κάτι, κ Τσουπ, τρέχουμε να το πάρουμε. Έχουμε χάσει την τροχιά μας, κ έχουμε γίνει Υπερ-καταναλωτικοί. Αυτοί όσο πουλάνε, θα βγάζουν, Έχω από το 2017 ένα J5 κ αφού αναβαθμίστηκε μόνο του στο Android 9+ δε βλέπω να το αλλάζω αν δε σπάσει. Κρατηθείτε, για να βγούμε κερδισμένοι Μελλοντικά (Αν ζησουμε) από την πείνα που θα έρθει.☕

  4. Έχω alcatel Pixi 4.5 από το καλοκαίρι του 2017 μέσα σε θήκη και λειτουργεί αψογα. Γιατί να πάρω άλλο; τα πάντα τα κάνω με το λαπτοπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.