Πιθανόν να το έχεις ξεχάσει, αλλά πριν από την πληθώρα των ανακοινώσεων της Samsung, η Xiaomi είχε προβεί στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Xiaomi Mi 9. Το τηλέφωνο, όπως είχαμε δει έχει και μια special edition που προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο στη Κίνα. Ήδη γνωρίζουμε ότι θα διαθέτει 12GB RAM και 256GB storage καθώς και design στο πίσω μέρος που θα επιτρέπει τη θέαση των εξαρτημάτων (fake) κάτω από το γυαλί.

Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά που θα πρέπει να αναφέρουμε μεταξύ αυτής της έκδοσης και του vanilla Mi 9. Σύμφωνα με αυτό το slide από την παρουσίαση, το Xiaomi Mi 9 Trasnparent edition που ίσως και να αποκαλείται Mi 9 Explorer, έχει μια special camera με f/1.47 aperture και 7P lens. Το 7P σημαίνει ότι ο φακός έχει  7 optical elements – τυπικά οι high end κάμερες έχουν 5P ή 6P lenses, αλλά η Xiaomi έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη σε ποια από τις τρεις κάμερες θα τοποθετηθεί, αλλά υποθέτουμε ότι θα καταφθάσει στην κύρια με την ανάλυση των 48MP και τον Sony IMX586 αισθητήρα. Αυτό σημαίνει ότι η Transparent έκδοση του Mi 9 θα επιτρέψει περισσότερο φως να εισέλθει στην κάμερα σε σχέση με τη vanilla έκδοση και περισσότερο από κάθε ανταγωνιστή. Και θα παρέχει πολύ καλύτερη φωτογραφία κατά την διάρκεια της νύχτας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.