Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν από που κρατάει η σκούφια τους, το MyHeritage DNA test βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε τιμή χώμα, των μόλις 36 ευρώ από 86 ευρώ που κοστίζει κανονικά.

Με το MyHeritage DNA, μπορείτε να ανακαλύψετε συγγενείς που μοιράζονται τμήματα DNA μαζί σας, που κληρονομήθηκαν από τον ίδιο κοινό πρόγονο. Θα ανακαλύψετε επίσης την εθνοτική και γεωγραφική προέλευση των προγόνων σας ανάμεσα σε 2.114 γεωγραφικές περιοχές και τις 42 πρώτες εθνότητες – περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εξέταση DNA στην αγορά. Ποτέ δεν ξέρετε, τα αποτελέσματά σας μπορεί να περιλαμβάνουν μερικές εκπλήξεις.

Δωρεάν απεριόριστα data για ως και 15 ημέρες στη Vodafone!

Τα σετ εξέτασης DNA του MyHeritage είναι απλό στη χρήση και δεν περιλαμβάνει λήψη αίματος ή φτύσιμο. Για να συλλέξετε το δείγμα σας, απλά θα τρίψετε το εσωτερικό των μάγουλών σας με μια μικρή μπατονέτα για περίπου 45 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε τη διαδικασία με μια δεύτερη μπατονέτα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Οι μπατονέτες στη συνέχεια τοποθετούνται σε φιαλίδια και ταχυδρομούνται στο εργαστήριο μας για ανάλυση. Τα αποτελέσματα σας είναι διαθέσιμα για να τα δείτε με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του MyHeritage.

Μόλις το σετ σας θα φτάσει στο εργαστήριό μας, θα χρειαστούν 3-4 εβδομάδες για να ετοιμαστούν τα αποτελέσματα. Μόλις τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email και τα αποτελέσματα θα είναι προσβάσιμα σε εσάς ηλεκτρονικά.

Μπορείς να το παραγγείλεις από εδώ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.