Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στην επίσημη σελίδα υποστήριξης το My Photo Stream θα παύσει οριστικά τη λειτουργία του στις 26 Ιουλίου του 2023. Ως εκ τούτου, το ανέβασμα φωτογραφιών στο My Photo Stream θα σταματήσει ένα μήνα πριν, στις 26 Ιουνίου του 2023.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες έχουν ανεβεί στην υπηρεσία πριν από την ημερομηνία αυτή, θα παραμείνουν στο iCloud για 30 ημέρες από την ημερομηνία που ανέβηκαν και θα είναι διαθέσιμες σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σου είναι ενεργοποιημένο το My Photo Stream.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, οι φωτογραφίες στο My Photo Stream είναι ήδη αποθηκευμένες σε τουλάχιστον μια από τις συσκευές σου, επομένως αν έχεις τη συσκευή με τις αρχικές φωτογραφίες, δεν θα χάσεις καμία. Αν μια φωτογραφία δεν είναι ήδη αποθηκευμένη στη βιβλιοθήκη σου σε ένα συγκεκριμένα iPhone, iPad ή Mac, θα πρέπει να την αποθηκεύσεις σε αυτή στην εν λόγω συσκευή.

Από εδώ και στο εξής, το iCloud Photos είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσεις τις φωτογραφίες και τα video σου αποθηκευμένα και συγχρονισμένα σε κάθε συσκευή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.