Νέο και ριζικά ανανεωμένο είναι το design του My Cosmote app όπως ενημερώνει και η ίδια η Cosmote στα διάφορα καταστήματα εφαρμογών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το My Cosmote είναι διαθέσιμο για Android, iOS όπως και Huawei συσκευές.

Το My COSMOTE ανανεώθηκε! Νέο design, νέες λειτουργικότητες, εύκολη οργάνωση και άμεση διαχείρισή των συνδέσεών σου. Μια εφαρμογή για να βρίσκεις όλα αυτά που ψάχνεις και σε ενδιαφέρουν!

Οι συνδέσεις σου

Εύκολη και άμεση πλοήγηση στην εφαρμογή, με δυνατότητα προσθήκης όλων των προϊόντων σου για άμεση ενημέρωση και πολλαπλές επιλογές στη διαχείρισή τους. Έλεγχος όλων των υπολοίπων σου με μία ματιά, ανάλυση των διαθέσιμων λεπτών Ομιλίας, ΜΒ, SMS, και ενεργοποίηση υπηρεσιών και πακέτων με βάση τις ανάγκες σου. Ενημέρωση για την έκδοση του λογαριασμού σου, πληρωμή γρήγορα και εύκολα με πλήρη πρόσβαση στο ιστορικό λογαριασμών και πληρωμών σου.  Νέα δυνατότητα υπενθύμισης του λογαριασμού σου, τη στιγμή που εσύ θέλεις, για να έχεις πάντα τον έλεγχο.

Aνακάλυψε

Προσφορές, άρθρα, προτάσεις, συνεργασίες, οτιδήποτε ενδιαφέρον μπορείς να το βρεις εδώ, με περιεχόμενο που συνεχώς ανανεώνεται και προτάσεις που σίγουρα σε ενδιαφέρουν!

Shop

Πακέτα, υπηρεσίες, νέα προγράμματα και προσφορές για κάθε μία σύνδεση σου – κινητή, σταθερό και TV. Επιπλέον, μπορείς να αποκτήσεις COSMOTE TV, για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου πρόγραμμα, τη στιγμή που θές, χωρίς καμία δέσμευση

DEALS for YOU

Αναλυτικά όλες οι προσφορές και οι συνεργασίες των DEALS for YOU, με δυνατότητα άμεσης απόκτησης κωδικού. Ιστορικό των εξαργυρώσεων, καθώς και συνολική εικόνα των χρημάτων που έχεις εξοικονομήσει! Προφίλ Προσωπικά στοιχεία, badges και ενημερώσεις για όσα σε αφορούν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις ανοιχτές τις ειδοποιήσεις στη συσκευή σου για να μπορείς πλέον να βλέπεις στην αντίστοιχη ενότητα, συγκεντρωμένες όλες τις ειδοποιήσεις και να είσαι πάντα ενήμερος για αποκλειστικές προσφορές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.