Με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη πρόσφατα στην αδερφή μου, έκανα μια αναζήτηση στις λειτουργίες που προσφέρει το My COSMOTE App. Η εφαρμογή μου έλυσε τα χέρια, τόσο στο τελευταίο περιστατικό που κλήθηκα να αντιμετωπίσω, όσο και στα μελλοντικά, που σίγουρα θα είναι αρκετά.

Για να μπείτε πιο πολύ στο κλίμα, η αδερφή μου, που ήδη είναι σε καλοκαιρινές διακοπές, δεν είχε μονάδες στο κινητό, με το κοντινότερο κατάστημα να βρίσκεται σε απόσταση άνω των 15 χιλιομέτρων. Πως λοιπόν το My COSMOTE App μου φάνηκε χρήσιμο και τι άλλο μπορεί να κάνει;

Η εφαρμογή από την πρώτη στιγμή «έδειξε τα δόντια της» στην διαχείριση και πληρωμή των οικογενειακών λογαριασμών, ενώ προσφέρει πληθώρα λειτουργιών και προσφορών.

Η λειτουργία της εφαρμογής είναι πολύ απλή. Ανοίγεις το My COSMOTE App και μπορείς να δεις την κατάσταση όλων των συνδέσεών σου και φυσικά να προχωρήσεις σε πληρωμές των λογαριασμών που εκκρεμούν. Η διαδικασία είναι τόσο απλή, που χρειάζεται μερικά clicks για να κάνεις τις πληρωμές σου, την ώρα που βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά!

Πέραν των ευκολιών στις πληρωμές όμως, μπορείς να επιβλέπεις και τον λογαριασμό των παιδιών της οικογένειας, ώστε να μην ξεφεύγουν στην χρήση. Έτσι αποφεύγεις τα εγκεφαλικά όταν έρθει η ώρα να πληρώσεις. Ειδικά το τελευταίο το λέω εκ πείρας, καθώς σαν φοιτητής και εγώ, έδωσα μερικές ψυχρολουσίες στους δικούς μου, με τους λογαριασμούς κινητής που λάμβαναν.

Το My COSMOTE App είναι πολύ χρήσιμο και στους γονείς, αφού μπορείς να κάνεις ανανέωση στους ανήλικους της οικογενείας, αλλά και να επιλέξεις τα πακέτα που θα είναι ενεργά. Έτσι αν για παράδειγμα, δεν θέλεις τα καμάρια σου να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο όταν είναι εκτός σπιτιού, απλά δεν τους βάζεις πακέτο δεδομένων και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Το να έχουμε όλους τους λογαριασμούς της οικογενείας μαζεμένους σε μία εφαρμογή, είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην ψυχική μου υγεία. Δεν χρειάζεται να θυμάμαι τους κωδικούς όλης της οικογενείας για να κάνω κάθε φορά login στον λογαριασμό τους, αλλά ούτε και να έχω διαφορετικές εφαρμογές για τον καθένα. Ανοίγω μία μόνο εφαρμογή και διαχειρίζομαι τα πάντα από εκεί, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Μάλιστα οι πληρωμές γίνονται μέσω κάρτας ή και PayPal, κάτι που θα βολέψει αρκετούς, όπως βόλεψε και εμένα.

Μεγάλο πράγμα να έχεις όλους τους λογαριασμούς κινητής και σταθερής σε μία εφαρμογή. Τέρμα το άγχος του λογαριασμού που χάθηκε στα ΕΛΤΑ. Τέρμα οι χαμένοι λογαριασμοί, που μας βάζουν να κάνουμε το σπίτι άνω κάτω για να τους βρούμε και φυσικά τέρμα το άγχος. Δοκιμάστε το My COSMOTE App και θα καταλάβετε τι εννοώ!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγώ πάντως πλήρωσα μέσο τις εφαρμογής λογαριασμό, και το αποτέλεσμα.. Λάθος κωδικός πληρωμής και πλήρωσα άλλον λογαριασμό άλλο όνομα. Εδώ και ένα μήνα δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Μακριά,..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.