Πρόσφατα, όπως ήδη θα γνωρίζετε, ήρθα σε επαφή με την εφαρμογή My COSMOTE. Όσο την ανακαλύπτω, νέες λειτουργίες εμφανίζονται που με βοηθούν στην καθημερινότητά μου, τόσο πρακτικά, όσο και οικονομικά.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι ο απομακρυσμένος έλεγχος του router μας, χωρίς να χρειαστεί να είμαστε στο τοπικό δίκτυο. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να δούμε τις ταχύτητες της γραμμής μας και να ζητήσουμε μέσα από την εφαρμογή τεχνική υποστήριξη. Αυτό από μόνο του κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση στο router, χωρίς την ανάγκη τεχνικών γνώσεων, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Το πραγματικά νέο όμως είναι πως πλέον θα μπορούμε να χειριστούμε και το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού. Αυτή είναι μια λειτουργία που σίγουρα θα λατρέψουν οι γονείς, αφού με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να ελέγξουν τον χρόνο που τα παιδιά του θα ξοδεύουν στο διαδίκτυο, ακόμα και όταν εκείνοι βρίσκονται στην εργασία τους.

Βέβαια δεν είναι το μόνο που μπορούμε να διαχειριστούμε στο router μας, καθώς μας επιτρέπεται να αλλάξουμε το όνομα και τον κωδικό του ασύρματου δικτύου μας, ώστε να αποτρέψουμε την είσοδο στο δίκτυό μας, ακόμα και σε άτομα που είχαμε δώσει πρόσβαση στο παρελθόν. Αρκετά χρήσιμη λειτουργία, ειδικά αν έχουμε αρχεία μας διαμοιρασμένα στο οικιακό μας δίκτυο, για χρήση σε διάφορές συσκευές μας, τα οποία όμως δεν θέλουμε να είναι προσβάσιμα από τρίτους.

Επίσης μπορούμε να αλλάξουμε και το κανάλι που εκπέμπει, ώστε να μην έχουν παρεμβολές από άλλα δίκτυα που βρίσκονται κοντά. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να πετύχουμε το μέγιστο της απόδοσης στο ασύρματο δίκτυό μας, αυξάνοντας την ταχύτητά του και την σταθερότητά του.

Παράλληλα θα βρούμε και οδηγούς βήμα-βήμα για να κάνουμε σωστά την εγκατάσταση του εξοπλισμού μας, εξασφαλίζοντάς μας την μέγιστη απόδοση σε τηλέφωνο και ίντερνετ.

Τέλος μπορούμε να κάνουμε επανεκκίνηση του router μας, μέσα από την εφαρμογή My COSMOTE, χωρίς καν να σηκωθούμε από τον καναπέ μας.

Πακέτα GIGA MAX

Με το My COSMOTE App μπορούμε, επίσης, να διαχειριστούμε εύκολα και γρήγορα τα πακέτα data που θέλουμε για να σερφάρουμε ατελείωτα στο Internet από το κινητό μας. Τα νέα πακέτα & προγράμματα GIGA MAX της COSMOTE δίνουν υπερ-διπλάσια GB για σερφάρισμα και μάλιστα όσοι αποκτήσουν πακέτο GIGA MAX παίρνουν διπλάσια GB για τους 3 πρώτους μήνες! Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ενεργοποιήσουμε το πακέτο που θέλουμε μια φορά και μετά ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα. Ταυτόχρονα μπορούμε να αλλάξουμε ή να ακυρώσουμε το πακέτο όποτε θέλουμε.

COSMOTE Deals for You

Αν – πάλι θέλετε το Wi-Fi ανοιχτό 24/7, τότε θα χαρείτε να δείτε όλες τις προσφορές που μπορείτε να βρείτε στο My COSMOTE Appγια όλους τους τομείς της καθημερινότητά σας , μέσω του COSMOTE DEALS for YOU, παίρνοντας μάλιστα απευθείας κωδικό από την εφαρμογή.

Αν είσαι συνδρομητής COSMOTE, λοιπόν, –είναι πολύ χρήσιμο να έχεις στο κινητό σου το My COSMOTE App, για να επωφεληθείς από όλα όσα προσφέρει. Μάλιστα αν κατεβάσεις την εφαρμογή, θα πάρεις και 1GB στο κινητό σου για να σερφάρεις περισσότερο. Θα την βρεις στο App Store και στο Google Play Store.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.