Με το Energizer smartphone που είδαμε πριν από λίγες ημέρες να μαγνητίζει τα βλέμματα στην έκθεση MWC 2019 για την μπαταρία των 18.000 mAh, η εταιρεία επιστρέφει, αυτή τη φορά για το αναδιπλούμενο Power Max P8100S. Έχοντας ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της έκθεσης MWC 2019, διαθέτει δυο οθόνες, μια των 6 ιντσών με FULL HD+ ανάλυση από την πίσω πλευρά και μια των 8.1 ιντσών με FULL HD+ ανάλυση από μέσα.

Σύμφωνα με την Energizer, η Samsung και η Huawei είχαν προτεραιότητα στα εργοστάσια  όπου κατασκευάζουν αυτές τις οθόνες και ως εκ τούτου δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνταν για τη συσκευή της παρουσίασης. Για αυτό οι δημοσιογράφοι δεν μπορούσαν να το πάρουν στα χέρια τους.

Όπως υποστηρίζει το androidauthority, έχει το πιο άσχημο design που έχουμε δει από ένα foldable smartphone ο μεντεσές. Περιλαμβάνει όμως flagship χαρακτηριστικά, όπως Snapdragon 855, 8GB RAM, 256GB χώρου και 10.000 mAh μπαταρία. Η τιμή του φθάνει τα 850 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.