Η επίσημη απάντηση του multicopter.gr στο techmaniacs.gr: Θέμα χρόνου η επιστροφή χρημάτων

Το multicopter.gr αποτελεί μάλλον ακόμη ένα κανόνι, καθώς από την πρώτη στιγμή που επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα τους αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Το φυσικό και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι προσωρινά κλειστό και δεν δέχεται παραγγελίες. Σύντομα θα είμαστε κοντά σας. Για οποιαδήποτε επικοινωνία στείλτε μας email στο [email protected]

Παράλληλα, σε emails που δημοσιεύονται στο insomnia.gr, το κατάστημα επισημαίνει ότι λόγω ελέγχου που γίνεται από τις αρμόδιες αρχές, δεν μπορούν να δεχθούν νέες παραγγελίες, ούτε να επιστρέψουν τα χρήματα για τις παραγγελίες που έχουν γίνει και έχουν πληρωθεί, με αποτέλεσμα ο κόσμος και τα προϊόντα να μην έχει στη κατοχή του και να μην μπορεί να πάρει τα χρήματά του πίσω.

multicopter.gr

multicopter.gr

Έχουμε επικοινωνήσει ήδη με το κατάστημα και περιμένουμε την απάντησή του η οποία θα δημοσιευθεί αν και όταν απαντήσουν. Μέχρι τότε, ας δούμε μερικές αξιολογήσεις στο Google του εν λόγου καταστήματος.

multicopter.gr multicopter.gr multicopter.gr

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπάρχει ενημέρωση για το τι μπορούμε να κάνουμε για να πάρουμε τα χρήματα μας πίσω;

  2. Απαγορεύεται εκ του νόμου στην εταιρεία μας να δημοσιεύσει στον Τύπο στοιχεία που σχετίζονται με τον διεξαγόμενο έλεγχο. Προκειμένου το ανωτέρω να μη θεωρηθεί υπεκφυγή, σας ενημερώνουμε ότι οι αρμόδιες αρχές (βλ. Συνήγορος Προστασίας Καταναλωτή) έχουν πλήρη ενημέρωση για το ζήτημα. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία μας διαβεβαιώνει ότι τα χρήματα των καταναλωτών, των οποίων οι παραγγελίες ακυρώθηκαν ή έμειναν ανεκτέλεστες, είναι απολύτως ασφαλή, και η επιστροφή τους σε αυτούς αποτελεί θέμα χρόνου.

    Με εκτίμηση
    Multicopter.gr

  3. Απο τον Ιανουάριο 2023 περιμένω και προ μηνός μου απαντήσατε σε e- mail οτι η διαδικασία (του ελέγχου) διαρκέι απο δυο έως τρεις μηνες. Περιμένω!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.