Τo Microsoft Office 2021 συνεχίζει να αποτελεί την πιο δημοφιλή πλατφόρμα εργαλείων παραγωγικότητας. Με το Office, μπορείς να δημιουργήσεις και να επεξεργαστείς όπως και να μοιραστείς έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις με ιδιαίτερη ευκολία. with ease. Όχι μόνο αυτό, αλλά και τα real-time collaboration features του είναι εδώ για να αλλάξουν το παιχνίδι. Φανταστείτε ότι μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με συναφέλφους, φίλους ανεξάρτητα από το μέρος στο οποίο βρίσκεστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στο Microsoft Office 2021 για αυξημένη παραγωγικότητα.

Η Godeal24 Spring Sale σε καλύπτει πλήρως. Πως; Για περιορισμένο χρονικό διάστημα μπορείς να αποκτήσεις ένα lifetime license του Office Pro για μόλις 24.25€. Όχι μόνο αυτό αλλά μπορείς να αγοράσεις και γνήσια κλειδιά για πλήθος εκδόσεων των Windows 10 και των Windows 10 Pro, για μόλις 7.25€!

Πρόσφατα, ο Panos Panay, chief product officer της Microsoft, ενημέρωσε στην τελευταία έκδοση των Windows, η Bing παρέχει πλέον integration με το Open AI GPT  και θα εμφανιστεί στη μπάρα αναζήτησης του PC κάνοντας πιο εύκολη την εργασία σου με το νέο ρομπότ αναζήτησης. Και είναι ίσως ένας πολύ καλός λόγος να αναβαθμιστείς στα Windows 11. Τα Windows 11 Pro κοστίζουν μόλις 10.25€,! Και το καλύτερο, όλα τα κλειδιά είναι 100% γνήσια, δεν προέρχονται από την γκρι αγορά όπως την χαρακτηρίζουν.

Εκπτώσεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα! Windows OS και MS Office!

Ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις  με τα  cost-effective bundle !

Αναβάθμισε σήμερα την παραγωγικότητά σου με τα cost-effective bundles του Godeal24! Εξοικονόμησε περισσότερα χρήματα από την αγορά μεμονωμένων προιόντων και απόλαυσε μεγαλύτερες εκπτώσεις με τα Windows OS+Office bundle. Είτε θέλεις να αναβαθμίσεις το Windows OS ή το MS Office για ένα ή πολλαπλά PCs το Godeal24 σε καλύπτει.Τα κλειδιά του MS Office 2021 είναι διαθέσιμα από 13.05€/PC, σε σύγκριση με την επίσημη τιμή $439.99, κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να εξοικονομήσεις πάνω από το 90% της αρχικής τιμής! Το Godeal24 παρέχει 24/7 support για να σε κατευθύνει από την αγορά μέχρι την εγκατάσταση. Μην περιμένεις πολύ και αγόρασε τώρα MS Office και Windows OS από το Godeal24!

Έκπτωση 50% σε Windows και  Office! (κωδικούς κουπονιού ” SGO50“)

>>> Get More

Περισσότερα PC tools στις καλύτερες τιμές!

Get More Tools>>>

Στο Godeal24, μπορείς να εξοικονομήσεις σημαντικά ποσά σε κλειδιά Microsoft και άλλων εργαλείων όπως τα IOBIT, Ashampoo, Disk Drill κ.α Αγοράζεις Windows OS και MS Office σε τιμές που δεν έχουν υπάρξει ξανά.. Με το GoDela 24, μπορείς να βεβαιωθείς ότι το λογισμικό είναι 100% ασφαλές και γνήσιο με lifetime support και ενημερώσεις απευθείας Microsoft.

Η ψηφιακή παράδοση του Godeal24 στέλνει το λογισμικό απευθείας μετά την αγορά στο email σου. Επιπλέον με βαθμολογία TrustPilot 98% και 24/7 technical support, μπορείς να είσαι βέβαιος για την ποιότητα του λογισμικού που αγοράζεις. Μην χάνεις την ευκαιρία να εξοικονομήσεις ως και 90% στο λογισμικό που χρειάζεσαι.

Το Godeal24 υπόσχεται 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και lifetime after-sales service για να χρησιμοποιήσεις το λογισμικό χωρίς προβλήματα!

Επικοινώνησε με το Godeal24: [email protected]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.