Το μεγαλύτερο θέμα των οθονών με τα 120Hz ρυθμό ανανέωσης είναι η μπαταρία που καταναλώνουν. Το Android Authority έκανε δοκιμές με το OnePlus 8 Pro για να δει πόσες ώρες κρατάει η μπαταρία του με την οθόνη στα 120Hz.

Η ιστοσελίδα λέει ότι το OnePlus 8 Pro με πλήρη φόρτιση κρατάει περίπου μιάμιση μέρα, με έντονη χρήση. Έκαναν ακόμα και δοκιμή για δούνε πόσο μειώνεται ο χρόνος αυτός αν χρησιμοποιούν δεδομένα αντί για WiFi, και πέφτει στις 1,25 μέρες. Επίσης, δοκίμασαν το smartphone με το Speed Test G και η μπαταρία του κράτησε 3μίση ώρες, άρα τα πάει καλά και στο ανελέητο gaming.

oneplus 8 pro battery life 120hz

Πάμε τώρα στον ρυθμό ανανέωσης. Με την οθόνη στα 120Hz το OnePlus 8 Pro δεν θα μείνει από μπαταρία πριν περάσουν περίπου 200+ λεπτά. Αν αποφασίσεις να κατεβάσεις τον ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz έχεις στο τσεπάκι 36 επιπλέον λεπτά. Τα νούμερα αυτά είναι σημαντικά μόνο για σοβαρή χρήση και αν δεν αφήνεις το τηλέφωνο από τα χέρια σου. Όσοι χρησιμοποιούν το κινητό σε normal επίπεδα δεν θα καταλάβουν διαφορά χρόνου ανάμεσα στα 60Hz και τα 120Hz.

oneplus 8 pro battery life 120hz

Το Android Authority καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν κερδίζεις τίποτα με το να κατέβεις στα 60Hz, εκτός και αν είσαι heavy user. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η μπαταρία του OnePlus 8 Pro κρατάει πάνω κάτω μία μέρα ακόμα και με την οθόνη στα 120Hz.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.