Έχουμε ακούσει και όσοι το αγοράσατε, έχετε διαπιστώσει την ποιότητα της κάμερας του iPhone 11 Pro. Πλέον το Cnet, βάζει τη συσκευή απέναντι σε επαγγελματικές βιντεοκάμερες. Το Cnet κάλεσε τους Carfection, να δημιουργήσουν ένα video χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το iPhone 11 Pro.

Αυτό δεν θα είναι ένα γρήγορο vlog. H Carfection έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία για το εξαιρετικό κινηματογραφικό στυλ, το απίστευτο ταλέντο όσον αφορά το video και τις υψηλές production δυνατότητες. Θελήσαμε να δούμε αν η ομάδα μπορεί να προσφέρει το ίδιο αποτέλεσμα με τη χρήση του iPhone, σημειώνει το Cnet.

Η Carfection από την μεριά της αποδέχτηκε την πρόκληση και πήγε στο New Forest National Park της Αγγλίας, για να γυρίσουν ένα video για την Fold Mustang Bullitt. Το video τραβήχθηκε αποκλειστικά σε ένα iPhone με τη χρήση φακών τρίτων για ορισμένες σκηνές καθώς και με stabilization gimbals.

Ο παραγωγός της Carfection, Charlie Roose σημειώνει ότι το τελικό αποτέλεσμα όσον αφορά την ποιότητα του video είναι ανάμεικτο. Σε εξαιρετικό φωτισμό, το υλικό είναι φανταστικό, αλλά σε άλλα σενάρια και συνθήκες, φαίνεται ότι το video τραβήχθηκε σε iPhone.

Στο σημείο του video όπου η Mustang βρίσκεται πίσω από το όχημα το συνεργείου μας για παράδειγμα, το dyanmic range είναι εξαιρετικό, πόσο μάλλον αν σκεφθείς ότι προέρχεται από μια κάμερα ενός smartphone. Αλλά αν πας πιο κοντά για τις λεπτομέρειες, ο θόρυβος στις σκιές από το processing γίνεται πιο φανερός. Επιπλέον, δεν μπορείς να λάβεiς το ίδιο depth of field όσο θα μπορούσες να επιτύχεις από έναν μεγαλύτερο αισθητήρα. 

Ο Rose επαινεί και το Filmic Pro editing app στο iOS

Σε γενικές γραμμές είναι εντυπωσιακό. Το γεγονός ότι στο iPhone, μπορείς να αλλάξεις όλα τα settings, ISO, ισορροπία λευκού, shutter speed, manual focus και πολλά άλλα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Το iPhone δεν θα αντικαταστήσει τον κύριο εξοπλισμό μας, αλλά μπορεί να βοηθήσει επικουρικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.