Η MPAA και τα μεγάλα studio μισούν την πειρατεία και πολλές φορές παίρνουν ακραίες αποφάσεις. Αυτή τη φορά το παραξήλωσαν λιγάκι, καθώς απαγορεύουν wearables στους κινηματογράφους, σύμφωνα με την ανανέωση που έκαναν στους κανονισμούς.

ban-google-glasses-640x262

Έτσι λοιπόν αν έχουμε Google Glass  ή κάποιο Galaxy Gear με κάμερα, θα πρέπει να το απενεργοποιούμε και να το κρύβουμε. Φυσικά για να γράψει κάποιος μια ολόκληρη ταινία με gGoogle Glass, θα πρέπει να έχει πάνω από 4 ζευγάρια γυαλιά, γιατί η μπαταρία τους κατά την εγγραφή δεν ξεπερνά την μισή ώρα.  Αυτός ο κανονισμός απαγορεύει επίσης και σε όσους έχουν τα Glass σε συνταγογραφημένα γυαλιά, να δουν ταινία, αν δεν έχουν κανονικά γυαλιά μαζί τους. Αν δεν έχουν θα πρέπει να την δουν θολή, γιατί απαγορεύεται να φορέσουν τα Glass.

Το ίδιο ισχύει και για τα smartwatches με δυνατότητα εγγραφής βίντεο. Ναι μέχρι στιγμής θα πρέπει να κρατάτε το χέρι σας σταθερό για 2 ώρες και ναι θα πρέπει να τραβήξετε εκατοντάδες βίντεο, αφού τα ρολόγια τραβάνε μόνο 15 δευτερόλεπτα ανά βίντεο. Αυτό φαίνεται πως δεν ενόχλησε την MPAA και τα banαρε και αυτά από τις αίθουσες.

Θεωρώ πως η MPAA το έχει πάρει λάθος το όλο θέμα. Θεωρώ πως όταν κάποιος κατεβάζει ταινία από κάμερα κινηματογράφου, και προτιμά να δει αυτή την ποιότητα αντί να πάει στις αίθουσες να δει την ταινία, τότε και η πειρατική ταινία να μην υπήρχε, πάλι δεν θα πήγαινε σε κινηματογράφο και θα περίμενε να βγει στην τηλεόραση. Οι καλές ταινίες θα έχουν πάντα το κοινό τους και θα κάνουν πάντα πωλήσεις.

camera cinema

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. τα glasses εχουν μπατα που κρατα μονο 30 λεπτα και 15 μονο δευτερα γραφουν βιντεο τα ρολογια???… δεν παμε καλα…δεν το ηξερα αυτο. ειναι πολυ αγουρα και αδυναμα ακομα.

    (αυτο κρατησα απο την ειδηση μια και ταινιες αντε να δω 3-4 σε σινεμα και αλλες 10 απο utube μεσα σε ενα χρονο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.