Σήμερα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Google+, ο David Schuster, διευθυντής προϊόντων λογισμικού της Motorola, ανακοίνωσε πως οι συσκευές 1ης γενιάς, δηλαδή τα Moto X, Moto E και Moto G LTE, θα μεταβούν απευθείας στο Android 5.1, προσπερνώντας το Android 5.0.2.

https://plus.google.com/+DavidSchuster/posts/cV4vDyyMmw2

Σύμφωνα με τον Schuster, η Motorola αποφάσισε πως με όλες τις νέες βελτιώσεις που φέρνει η αναβάθμιση 5.1 του λειτουργικού συστήματος Android, είναι καλύτερο για τους κατόχους αυτών των συσκευών να λάβουν απευθείας την αναβάθμιση αυτή, παρακάμπτοντας την 5.0.2. Λαμβάνοντας υπόψιν πως από σήμερα οι κάτοχοι του Motorola Moto G Google Play Edition μπορούν να αναβαθμίσουν την συσκευή τους OTA σε Android 5.1, η Motorola έχει ήδη μια πρώτη γεύση για το πως ανταποκρίνεται η συγκεκριμένη αναβάθμιση σε μια Moto συσκευή.

Δεν είχαμε κάποια πληροφορία όσο αναφορά την συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης της αναβάθμισης αυτής, αλλά δεδομένου ότι ο κατασκευαστής δοκιμάζει την έκδοση αυτή δεν θα αργήσει να είναι διαθέσιμη για τις συσκευές 1ης γενιάς.

Πηγή

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.