Η Motorola θα λανσάρει δύο νέα foldable smartphones με διαφορές τόσο στο hardware όσο και στο design. Όπως είναι λογικό, η εταιρεία έχει κάνει tease το κορυφαίο μοντέλο. Όλα καλά μέχρι εδώ. Ωστόσο, υπάρχει ένα θέμα, από την πρώτη στιγμή δεν μπορούσε να βγει άκρη με τα ονόματα των Motorola Razr 2023.

Στην αρχή περιμέναμε το Razr και το Razr+. Μετά, έγινε γνωστό ότι τα τηλέφωνα θα ονομάζονται Razr 40 και Razr 40 Ultra. Τελικά, ο Evan Blass που είχε αποκαλύψει τα “40” ονόματα δηλώνει ότι η εταιρεία θα παίζει το χαρτί των διαφορετικών ονομάτων ανά αγορά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον leaker, το κορυφαίο μοντέλο θα κυκλοφορήσει στις παγκόσμιες αγορές ως Motorola Razr 40 Ultra και στις ΗΠΑ με το όνομα Razr+. Οπότε, όσα στοιχεία είχαμε από την αρχή ήταν σωστά, απλά η συσκευή έχει δύο ονόματα. Επιπλέον, αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το απλό μοντέλο είναι το Razr 2023 ή Razr 40.

Τέλος, ο leaker δημοσίευσε δύο προωθητικά βίντεο που αποκαλύπτουν / επιβεβαιώνουν τις δυνατότητες της τεράστιας εξωτερικής οθόνης του Razr 40 Ultra ή Razr+. Ο χρήστης μπορεί να κάνει τα πάντα μέσω αυτής τη οθόνης, καθώς υποστηρίζει ειδοποιήσεις, πλήρες πληκτρολόγιο, media player, πλοήγηση στους χάρτες, ακόμα και παιχνίδια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.