Οι φήμες και τα leaks για τα επόμενα foldable smartphones της Motorola ξεκίνησαν πριν αρκετούς μήνες. Το πρώτο πράγμα που μάθαμε ήταν ότι φέτος η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον δύο μοντέλα. Τους τελευταίους δύο μήνες έχουμε μάθει σχεδόν τα πάντα για τα Motorola Razr 40, όπως έγινε γνωστό ότι θα ονομάζονται τα δύο επερχόμενα αναδιπλούμενα τηλέφωνα.

Τώρα, η ίδια η Motorola δημοσίευσε το πρώτο teaser βίντεο για τα δύο foldable smartphones και μαζί με αυτό αποκάλυψε το slogan που θα χρησιμοποιήσει για την προώθηση τους, ενώ ανακοίνωσε την ημερομηνία στην οποία θα πραγματοποιήσει το launch event.

Στο βίντεο, η Motorola δείχνει τα Razr 40 και Razr 40 Ultra να διπλώνουν και να δημιουργούν το “M” από το σήμα της εταιρείας. Επιπλέον, τόσο στο βίντεο όσο και στο κείμενο της δημοσίευσης υπάρχει το slogan “Flip the script” και η ημερομηνία του event. Τα Razr 40 θα κάνουν ντεμπούτο την 1 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.