Η Motorola προέβη σήμερα στην επίσημη ανακοίνωση του One Vision smartphone της, της νέας μεσαίου κόστους πρόταση, που αποτελεί μέλος του προγράμματος Android One. Διαθέτει κινηματογραφική οθόνη 21:9, οπή για τη selfie και exynos soc της Samsung. Πιο συγκεκριμένα, η οθόνη του είναι των 6.3 ιντσών με FHD+ ανάλυση, ενώ η οπή μπροστά στεγάζει την κάμερα των 25MP.

Στο πίσω μέρος, ο χρήστης θα συναντήσει διπλή κάμερα, μια των 48MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και άλλη μια των 5MP (depth). Χρησιμοποιεί το γνωστό Quad-Bayer φίλτρο, που είχαμε αναλύσει την λειτουργία του στο Huawei P30 Pro, για να παράγει φωτογραφίες των 12MP. Η Motorola του προσφέρει επίσης AI features, όπως shot optimization και Night Vision mode.

Η πιο ενδιαφέρουσα πλευρά του smartphone είναι ο Exynos 9609, ο οποίος εξοπλίζεται με τέσσερις Cortex A73 πυρήνες στα 2.2GHz και 4 χαμηλής κατανάλωσης Cortex A55 στα 1.7GHz με 4GB RAM. Τρέχει Android Pie και αποτελεί μέρος του προγράμματος Android One, υποσχόμενο δυο μεγάλες ενημερώσεις λειτουργικού και τρία χρόνια security updates. Φέρει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 15W, περιλαμβάνει 3.500 mAh μπαταρία, με την τιμή του στην Ευρώπη να διαμορφώνεται στα 300 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.