Το Motorola Moto X+1 έκανε την εμφάνισή του σε βίντεο για να το απολαύσουμε. Η συσκευή βρίσκεται μέσα σε σακουλάκι για να μην φαίνονται στοιχεία που μπορούν να προδώσουν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη. Αρκετά πράγματα δεν δουλεύουν ακόμα, όπως το “Ok Google” για να ανοίξει το Google Now, ενώ η κάμερα δουλεύει περιστασιακά.

Motorola Moto X+1

Ο ιδιοκτήτης υποσχέθηκε νέο βίντεο πολύ σύντομα, στο οποίο θα έχει δίπλα και ένα Moto X για να καταλάβουμε την διαφορά. Η οθόνη της συσκευής έχει ανάλυση 1920×1080 και είναι τεχνολογίας Super AMOLED. Μάλιστα ο κάτοχος της συσκευής, υποσχέθηκε $25.000 σε όποιον θα του έδινε την συσκευή και από ότι φαίνεται, κάποιος άρπαξε την ευκαιρία αλλά δεν ξέρουμε αν τελικά πήρε τα χρήματα.

Το Motorola Moto X+1 αναμένεται να έρθει με 5 ίντσες οθόνη, Snapdragon 800 και 2GB RAM, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος ακούγεται πως θα είναι 64GB επεκτάσιμος με microSD. Για να δούμε αν θα είναι όντως έτσι.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.