Το Motorola Moto X Style ανακοινώθηκε πριν λίγο από την εταιρία προσφέροντας στον χρήστη δυνατό hardware και την καθαρή εμπειρία Android, μαζί με κάποια έξτρα.

Το Motorola Moto X Style θα έρθει με οθόνη 5.7 ίντσες, ανάλυσης Quad HD, με πολύ μικρότερα bezels σε σχέση με τον προκάτοχό του. Στο εσωτερικό του θα βρούμε Snapdragon 808, με 6 πυρήνες χρονισμένους στα 1.8GHz, ενώ από μνήμη θα έχουμε 3GB RAM, ενώ από αποθηκευτικό χώρο θα έχουμε 16GB/32GB/64GB, επεκτάσιμο με microSD μέχρι 128GB.

Moto X Style

Στο θέμα της κάμερας θα διαθέτει 21MP αισθητήρα, που όπως μας είπε η εταιρία, σύμφωνα με το DxOMark, θα είναι ένα από τρία καλύτερα smartphones σε θέματα κάμερας, ξεπερνώντας το iPhone 6 Plus. H εμπρόσθια κάμερα θα είναι 5MP με ultra wide φακό 87°. Η συσκευή θα μπορεί να τραβήξει βίντεο ανάλυσης 4K και διαθέτει διπλό CCT Flash.

Η συσκευή φαίνεται πολύ δυνατή και σε θέματα αυτονομίας, αφού διαθέτει μπαταρία 3000mAh και Turbo Power Charger, που εκθρονίζει το Galaxy S6 από την θέση του ταχύτερου κινητού σε θέματα φόρτισης, αφού είναι πιο γρήγορο κατά 50%.

Κατασκευαστικά η συσκευή είναι από αλουμίνιο, ενώ το πίσω μέρος θα είναι παραμετροποιήσιμο μέσα από το Moto Maker, με καλύμματα από πλαστικό, ξύλο και δέρμα.

Στα έξτρα θα έχει λειτουργίες όπως το Moto Voice, το Moto Assist και το Moto Display, που θα βελτιώσουν κατά πολύ την εμπειρία χρήσης.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει με τιμή $200 με $300 χαμηλότερη από τον ανταγωνισμό, οπότε την περιμένουμε κάπου ανάμεσα στα €469 με €569, που είναι μια εξαιρετική τιμή για όσα προσφέρει.

moto-x-style

Δείτε τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του Motorola Moto X Style 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ