Επιδόσεις

Όλες οι υποχωρήσεις της εταιρίας στα διάφορα μέρη της συσκευής, έγιναν για να έχουμε τον Snapdragon 632 στο εσωτερικό της συσκευής. Το chipset είναι πολύ ικανό και από τα πιο δυνατά που έχουμε δει σε αυτή την κατηγορία χρημάτων. Τα 2GB RAM είναι οριακά αρκετά για τους χρήστες αυτής της κατηγορίας τιμής, όμως όχι για ιδιαίτερο multitasking.

Οι επιδόσεις που βλέπουμε στην συσκευή, σπανίζουν σε αυτή την κατηγορία τιμής, κάτι που μας ενθουσίασε. Μπορέσαμε να τρέξουμε τα περισσότερα παιχνίδια, όμως μην περιμένετε να τρέξετε Fortnite.

Τις καλές επιδόσεις επιβεβαιώνουν και τα benchmarks, που μας έδωσαν αρκετά καλά αποτελέσματα.

Αυτονομία

Σε αυτό το κομμάτι η συσκευή δείχνει την λάμψη της, αφού είδαμε πολύ δυνατή αυτονομία. Η συσκευή βγάζει εύκολα μια μέρα βαριάς χρήσης, ενώ αν είμαστε πιο προσεκτικοί, μπορούμε να δούμε μέχρι και σχεδόν δύο ημέρες. Την άριστη αυτονομία επιβεβαιώνει και το τεστ μπαταρίας του PCMark, που η συσκευή κατάφερε να φτάσει τις 18 ώρες και 16 λεπτά, ρίχνοντας την μπαταρία από το 100% στο 20%.

Συμπεράσματα

Το Motorola Moto G7 Play είναι μια αρκετά οικονομική συσκευή και την κρίνουμε σε αυτή την κατηγορία. Για τα χρήματα που ζητάει η εταιρία παρέχει μια ικανοποιητική οθόνη, με καλό ήχο και αξιοπρεπή κάμερα. Οι επιδόσεις είναι πολύ καλές και η αυτονομία άριστη.

Αν αλλάζαμε κάτι θα ήταν η RAM, που θα θέλαμε τουλάχιστον 3GB. Κατά τα άλλα σε αυτή την τιμή είναι μια από τις πιο δυνατές συσκευές που έχουμε συναντήσει, μιλώντας πάντα για επίσημες τιμές ελληνικών αντιπροσωπειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.