Οθόνη

Για να παραμείνει χαμηλή η τιμή της συσκευής, η εταιρία έπρεπε να κάνει κάποιες υποχωρήσεις. Μία από αυτές είναι και η οθόνη που έχει ανάλυση 720p. H οθόνη είναι τεχνολογίας IPS LCD, κάτι που προσφέρει καλές γωνίες θέασης, όχι όμως όπως αυτές του ανταγωνισμού σε αυτά τα χρήματα. Η οθόνη θα κάνει την δουλειά της, όμως μην περιμένετε κάτι τόσο δυνατό.

Τα χρώματα είναι αρκετά ρεαλιστικά και ο κορεσμός τους είναι αρκετά ζυγισμένος. Από φωτεινότητα θα μπορούσε να τα πηγαίνει καλύτερα, αν και δεν είχαμε μεγάλο πρόβλημα σε εξωτερικούς χώρους.

Η οθόνη για βασική χρήση είναι ικανοποιητική.

Ήχος

Η συσκευή έχει αξιοπρεπή ήχο που είναι μονοφωνικός. Παρατηρήσαμε καλά μπάσα και καθαρό ήχο, όμως θα θέλαμε λίγο παραπάνω ένταση, χωρίς να σημαίνει πως το ηχείο έχει χαμηλή ένταση.

Το μεγάλο θετικό είναι φυσικά η ύπαρξη θύρας 3.5mm jack για τα ακουστικά μας, που φυσικά απογειώνει την ποιότητα του ήχου.

Κάμερα

Η κάμερα έρχεται με αισθητήρα 13MP και φακό διαφράγματος f/2.0, για το πίσω μέρος. Θα βρούμε καλές επιδόσεις σε συνθήκες με καλό φωτισμό, με καλά και ρεαλιστικά χρώματα. Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν καλή λεπτομέρεια και είναι καλά φωτισμένες.

Τα πράγματα όμως δεν είναι το ίδιο καλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμό, όπου έχουμε υψηλά επίπεδα θορύβου. Η λεπτομέρεια στις φωτογραφίες μας πέφτει όσο μειώνεται ο φωτισμός, οπότε θα λέγαμε πως η κάμερα είναι αρκετά καλή, για βασική χρήση, όμως μην περιμένετε θαύματα.

Στο κομμάτι του βίντεο είναι εντυπωσιακό πως μπορούμε να τραβήξουμε 4Κ βίντεο από την πίσω κάμερα, σε αυτή την τιμή. Δεν έχουμε κάποιου είδους σταθεροποίηση, οπότε θα πρέπει να έχετε πολύ σταθερά χέρια και να μην περπατάτε, όμως η ποιότητα του βίντεο είναι πολύ καλή. Τα χρώματα πολύ ωραία και κορεσμένα, ενώ ο ήχος παραμένει ικανοποιητικός.

Τέλος η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 8MP και μας δίνει πολύ καλές φωτογραφίες, με αρκετή λεπτομέρεια. Φυσικά η προϋπόθεση είναι να έχουμε καλό φωτισμό, καθώς το f/2.2 του φακού δεν είναι ιδανικό για λήψεις σε χαμηλό φωτισμό. Όμως δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, καθώς έχουμε LED Flash στην εμπρόσθια κάμερα.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.