Σήμερα η Motorola ετοιμάζεται να αποκαλύψει το Moto G 2015 και δεν έχουν μείνει πολλά για να δούμε, αφού έχουμε μάθει σχεδόν τα πάντα από διαρροές. Λίγο πριν την ανακοίνωση έρχονται φωτογραφίες της συσκευής σε υψηλή ανάλυση, μαζί με το περιεχόμενο της συσκευασίας του.

motorola logo

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στη σελίδα του Facebook του Hellomotohk, δίνοντας μας τα πλήρη χαρακτηριστικά από το πίσω μέρος του κουτιού του Moto G 2015.

Έτσι η συσκευή θα έχει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 720p. Στο εσωτερικό θα έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.4GHzμ πράγμα που σημαίνει πως μάλλον κοιτάμε τον Snapdragon 410. Στο θέμα της κάμερας βλέπουμε 13MP βασική κάμερα, με την εμπρόσθια να είναι στα 5MP.

Επιβεβαιώνεται επίσης πως η συσκευή θα έχει πιστοποίηση IPX7, πράγμα που σημαίνει πως θα είναι αδιάβροχο και θα μπορεί να μπει σε γλυκό νερό 1 μέτρου για 30 λεπτά.

Η ανακοίνωση της συσκευής θα γίνει σήμερα και θα το δούμε πιθανότατα παρέα με το Moto X 2015. Μένει να μάθουμε την τιμή που θα κυκλοφορήσει και να δούμε τις επίσημες φωτογραφίες.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ