Είμαστε μια μέρα μακριά από την επίσημη έναρξη της IFA 2015 όπου μια πληθώρα από συναρπαστικές ανακοινώσεις έχουν προγραμματιστεί για να γίνουν στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου. Τις τελευταίες βδομάδες γινόταν όλο και πιο πιθανό η Lenovo με την Motorola να παρουσιάσουν τους διαδόχους του Moto 360 στην έκθεση του Βερολίνου, αλλά τελικά έχουν άλλα σχέδια. Η Lenovo μόλις ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στις 8 Σεπτεμβρίου στην Σαγκάη και εκεί σύμφωνα με το teaser που δημοσίευσε θα παρουσιάσει επιτέλους επίσημα τα νέα Moto 360 (2nd gen). Στην κορυφή του teaser γράφει “Ήρθε η ώρα” και από κάτω υπάρχει μια εικόνα που δείχνει ξεκάθαρα το πάνω μέρος ενός Moto 360 smartwatch.

moto-360-2nd-gen-8-sept-teaser

Η εικόνα του Moto 360 επιβεβαιώνει όλες τις διαρροές που είχαν γίνει τις τελευταίες βδομάδες που έδειχναν το smartwatch να έχει το φυσικό κουμπί στην θέση 2 του ρολογιού. Το smartwatch στο teaser δείχνει την rose gold έκδοση της συσκευής, ενώ αναμένουμε να ανακοινωθεί ασημένια και μαύρη έκδοση, όπως επίσης και μια ξεχωριστή αθλητική έκδοση.

Πιο συγκεκριμένα οι φήμες λένε πως θα υπάρξει ένα μοντέλο με οθόνη 1,37 ιντσών και μπαταρία 270mAh και ένα που θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 1,55 ιντσών και μπαταρία 375mAh. Η έκδοση Sport λέγεται επίσης πως θα έρθει με μια υβριδική οθόνη για καλύτερη προβολή κάτω από τον ήλιο, 3ΑΤΜ αντοχή στο νερό, GPS και βαρόμετρο.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.