Η Motorola έχει διοργανώσει ένα event σε λίγες μέρες από τώρα και συγκεκριμένα τις 13 Μαΐου. Φήμες ήθελαν την εταιρεία σε αυτή την εκδήλωση να ανακοινώνει το Moto E, ένα ακόμα πιο προσιτό smartphone για τις αναπτυσόμενες αγορές. Σήμερα διέρρευσε μια φωτογραφία στο Facebook από την Motorola Mexico η οποία μας δείχνει την μπροστινή πλευρά της συσκευής. Το Moto E στα δεξιά της φωτογραφίας φαίνεται λίγο μικρότερο από το Moto G και έχει το σηματάκι της εταιρείας πάνω αριστερά ενώ τα άλλα μοντέλα δεν έχουν κάτι τέτοιο.

moto e

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία αφαιρέθηκε μετά από λίγη ώρα. Το περίεργο της φωτογραφίας είναι ότι η συσκευή φαίνεται να μην έχει μπροστινή κάμερα και αυτό που βρίσκεται δίπλα στο ηχείο μοιάζει περισσότερο με αισθητήρα φωτός. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω και περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωσή του από την εταιρεία.

Kudos to Dimitris Servetis

Πηγή

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.