Το Motorola Edge 30 Ultra είναι το πρώτο smartphone με 200MP κάμερα που θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε στην Ελληνική αγορά και όπως μαθαίνει το techmaniacs.gr, η τιμή του θα είναι ακόμη χαμηλή από τα 999 ευρώ που είχαμε αρχικά αναφέρει. Πιο συγκεκριμένα, θα είσαι σε θέση να βρεις το smartphone έναντι 899 ευρώ μόνο, και αν σκεφθείς τα χαρακτηριστικά που προσφέρει, όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν αυτά τα συναντάς σε ακριβότερες ναυαρχίδες.

motorola edge 30 ultra

Tο Motorola Edge 30 Ultra προσφέρει από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στο χώρο των smartphones και την υψηλότερη ανάλυσης κάμερα που έχουμε δει ποτέ. Ουσιαστικά, αποτελεί το πρώτο smartphone εξοπλισμένο με μια 200MP κάμερα. Ο εν λόγω αισθητήρας έχει σχεδιαστεί για να προβεί στη λήψη περισσότερου φωτός, συνδυάζοντας 16 pixels σε 1 2.56μm Ultra Pixel, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Με την προηγμένη τεχνολογία του HDR, οι φωτογραφίες είναι ιδανικά ισορροπημένες ως τα highlights και τις σκιές προσφέροντάς σου όμορφες φωτογραφίες με εξαιρετική λεπτομέρεια σε ανάμεικτες συνθήκες. Ο κύριος αισθητήρας έρχεται παράλληλα με OIS που βοηθά στην αποτελεσματική σταθεροποίηση για ακόμη πιο καθαρές φωτογραφίες και videos.

Το Motorola Edge 30 Ultra όμως, ανεβάζει επίπεδο και όσον αφορά τα video, καθώς  υποστηρίζει 8k video recording, λαμβάνοντας περισσότερα από 33 εκατομμύρια pixels, η πιο υψηλή ανάλυση που μπορεί να επιτευχθεί σε ένα smartphone σήμερα, όπως υποστηρίζει η Motorola. Αλλά και 4K HDR10+ video recording, που ικανοποιεί τα αυστηρά HDR10+ standards όσον αφορά την ακρίβεια χρώματος, το εύρος χρώματος, τη φωτεινότητα και την αντίθεση για να απογειώσει τα καθημερινά σου video.

Το Motorola Edge 30 Ultra καταφθάνει και με έναν 50MP ultrawide αισθητήρα για να μπορέσει να χωρέσει περισσότερα πράγματα της σκηνής στο frame προσφέροντας τις ίδιες υψηλής ποιότητας φωτογραφίες. Για extreme close up καταστάσεις, υπάρχει ενσωματωμένη λειτουργία Macro Vision, που σε φέρνει 4x φορές πιο κοντά στο αντικείμενο σε σχέση με έναν συμβατικό φακό. Με τη χρήση ενός 2x telephoto φακού, μπορείς να γεμίσεις το frame με το υποκείμενό σου, διατηρώντας παράλληλα την απαραίτητη απόσταση για την λήψη των εκφράσεων του προσώπου.

Σε portrait mode μπορείς να προσαρμόσεις τα focal lengths σε wide (35mm), standard (50mm) ή close up (85mm) για να μπορέσεις να ταιριάξεις στο frame το υποκείμενο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιπροσθέτως, η συσκευή εξοπλίζεται με μια 60MP κάμερα στο μπροστινό μέρος για εξαιρετικές selfies με μια από τις υψηλότερης ανάλυσης κάμερες που είναι διαθέσιμες στα smartphones. Μπορείς να διαβάσεις το αναλυτικό άρθρο με τα χαρακτηριστικά του εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.