Πριν λίγη ώρα η Verizon και η Motorola, ανακοίνωσαν το Motorola DROID Turbo, μια συσκευή που διέρρευσε αρκετά τελευταία, αλλά δεν θα την δούμε στην χώρα μας. Η συσκευή είναι συμβατή με το XLTE δίκτυο της Verizon και έχει οθόνη 5.2 ίντσες με ανάλυση Quad HD, πράγμα που σημαίνει πως η πυκνότητα σε pixels είναι στα 565ppi!
Στο εσωτερικό θα βρούμε Snapdragon 805 με 4 πυρήνες Krait 450 χρονισμένους στα 2.7GHz και μια Adreno 450 για GPU. Η μπαταρία της συσκευής είναι 3900mAh και υπόσχεται 2 μέρες χρήσης!!!
Από κάμερα έχουμε 21MP οπίσθια κάμερα, με f/2.0 και δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4Κ στα κινηματογραφικά 24fps.
Η συσκευή είναι αρκετά ανθεκτική, καθώς είναι κατασκευασμένη από διάφορα υλικά, όπως βαλλιστικό νάιλον ή επιμεταλλομένες γυάλινες ίνες ενισχυμένες με DuPont Kevlar, ενώ η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass 3 και το εσωτερικό του έχει υδροφοβική επικάλυψη.
Θα είναι διαθέσιμο μέσα από το δίκτυο της Verizon στις ΗΠΑ σε 32GB και 64GB εκδόσεις, με τιμές στα $199 για την 32αρα έκδοση και $249 για την 64αρα. Φυσικά οι τιμές είναι για διετές συμβόλαιο στην εταιρία.