Το Moto 360 δεν ήταν απλά το πρώτο smartwatch με στρογγυλή οθόνη – στην πραγματικότητα ήταν το πρώτο smartwatch που έμοιαζε με ένα κανονικό μοντέρνο ρολόι και καθόρισε σημαντικά τα επόμενα smartwatces του ανταγωνισμού. Έχοντας κλείσει έναν χρόνο κυκλοφορίας είναι καιρός πλέον να υποδεχτούμε του διαδόχους του. Η Motorola, αν και περιμέναμε να παρουσιάσει την νέα γενιά του Moto 360 στις 8 Σεπτεμβρίου, μας αιφνιδίασε και αποκάλυψε τα πάντα σήμερα. Έτσι λοιπόν, το νέα Moto 360 2nd Gen και το Moto 360 Sport είναι πλέον επίσημα και θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν αργότερα αυτό το έτος.

moto-360-2nd-gen

Moto 360 2nd Gen

Το νέο Moto 360, όπως η Motorola θέλει να το αποκαλεί, έρχεται με βελτιωμένο σχεδιασμό και μεγαλύτερη αυτονομία, ενώ προσφέρει ενισχυμένη παρακολούθηση της φυσικής μας κατάστασης και πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης. Η Motorola κράτησε την μαύρη γραμμή κάτω από την οθόνη, καθώς ήταν ο μόνος τρόπος για να κρατήσει την πρόσοψη με όσο τον δυνατόν μικρότερα bezels, με αποτέλεσμα να έχει αναλογία οθόνης-σώματος 71.7%. Το Moto 360 2nd Gen θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη, ένα στα 42 χιλιοστά και ένα στα 46 χιλιοστά και θα υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από λουράκια για να επιλέξουμε, ανάλογα το φύλο και τον τύπο μας.

moto-360-2nd-gen-2

Δεν έχει γίνει γνωστό αυτή την στιγμή το chipset ενσωματώνει, αλλά ξέρουμε ότι έχει αισθητήρα καρδιακών παλμών, συνδεσιμότητα Wi-Fi για να μην χάνει ποτέ την επαφή με το τηλέφωνό (ακόμα κι αν αυτό είναι μακριά από το πεδίο του Bluetooth), υποστήριξη ασύρματης φόρτισης και μπαταρία ικανή να το κρατήσει ανοιχτό για 2 ολόκληρες ημέρες. Ανεπίσημες πηγές αναφέρουν ότι το μοντέλο με τα 42 χιλιοστά τροφοδοτείται από μια μπαταριά 275mAh, ενώ αυτό με τα 46 χιλιοστά από μία 375mAh. Τέλος, το Moto 360 2nd Gen λειτουργεί με την τελευταία έκδοση του Android Wear και έχει πολλά ενισχυμένα watchfaces από την Motorola.

moto-360-guide-1

Moto 360 Sport

Αν είστε αθλητικός τύπος η Motorola φρόντισε για εσάς φέτος με μια ξεχωριστή έκδοση του νέου Moto 360, που η εταιρεία αποκαλεί Moto 360 Sport. Έχει όλα όσα προσφέρει το απλό Moto 360, αλλά έρχεται με καλύτερη AnyLight Υβριδική οθόνη για καλύτερη προβολή κάτω από το φως του ήλιου, ενσωματωμένο GPS και δυνατότητα να λειτουργήσει χωρίς το τηλέφωνό σας, καθώς αυτό μπορεί να αποθηκεύσει τη μουσική σας για offline ακρόαση, ενώ εσείς γυμνάζεστε.

moto-360-sport

Το Moto Sport 360, όπως και το κανονικό Moto 360, είναι πιστοποιημένο με IP67 για αντοχή στη σκόνη και το νερό, αν και δεν είναι αδιάβροχο και δεν προορίζεται για κολύμπι ή καταδύσεις. Έχει ισχυρά λουράκια σιλικόνης με επικάλυψη UV, ώστε να μπορεί να διαρκέσει περισσότερο και να υπομείνει συνθήκες υγρασίας, νερού και σκόνης.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το νέο Moto 360 θα κυκλοφορήσει στην Βόρεια Αμερική, την Λατινική Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ξεκινήσει ήδη οι προ-παραγγελίες. Το Moto 360 (2nd Gen) θα ξεκινά από τα $300 και θα φτάνει τα $430, ενώ οι τιμές και ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκδοση του Moto 360 Sport θα ανακοινωθούν στο εγγύς μέλλον.

moto-360-2nd-gen-1

Τέλος είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο ασύρματος φορτιστής του πρώτου Moto 360 δεν θα είναι συμβατός με τα Moto 360 δεύτερης γενιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ