Δεν είναι κρυφό πως η Motorola ετοιμάζει τον διάδοχο του Moto X. Η αντιπρόεδρος της διαχείρισης προϊόντων, Punit Soni, μας λέει πως η οθόνη του Μοτο X+1 θα είναι με ανάλυση 1080p.
Σε απάντηση στα bugs που είχαν παρουσιάσει οι συσκευές της Motorola, ο Punit Soni, γράφει στο Google+, πως όλα διορθώθηκαν με το Android 4.4.3. Η απάντηση, συνοδευόταν από Screenshot, με ανάλυση 1920×1080. Αυτή τη στιγμή όπως γνωρίζετε, η Motorola δεν έχει κάποια συσκευή με ανάλυση 1080p, πράγμα που σημαίνει πως κοιτάμε screenshot από μια νέα συσκευή από την εταιρία. Πιθανότατα λοιπόν να προέρχεται από το Motorola Moto X+1.
Οι μέχρι στιγμής φήμες, θέλουν το Moto X+1 να έχει οθόνη 5.2 ίντσες, με ανάλυση 1080p, που σημαίνει πυκνότητα σε pixels που φτάνει τα 423ppi. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, οπότε ενδέχεται να την δούμε να ανακοινώνεται πολύ σύντομα!