Όπως ακριβώς αναμενόταν, το Moto X Pure Edition είναι πλέον διαθέσιμο για προπαραγγελίες στην Αμερική. Η τιμή του ξεκινά από τα $399 για την έκδοση των 16GB, αν και η τιμή θα αυξάνεται ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνει ο καταναλωτής. Αν θέλετε την έκδοση με τα 32GB στο αρχικό ποσό προστίθεται το ποσό των $50, αν θέλετε την 64GB έκδοση η πρόσθεση ανέρχεται στα $100 και τα ξύλινα ή δερμάτινα καπάκια ανεβάζουν την τιμή άλλα $25. Αυτό σημαίνει πως το ανώτατο όριο τιμής θα είναι τα $525 για την 64GB έκδοση και το πολυτελές φινίρισμα. Moto-X-Style-Hands-On-109-840x560

Το Moto X Pure Edition έρχεται με Snapdragon 808 και 3GB RAM. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης Quad HD, 16/32/64GB αποθηκευτικό χώρο ο οποίος είναι επεκτάσιμος με microSD έως 128GB, μπαταρία 3,000mAh και πίσω κάμερα 21MP. Η συσκευή τρέχει Android 5.1.1 Lollipop.

Το Moto X Pure Edition είναι ξεκλείδωτο μόλις βγει από το κουτί και είναι σχεδιασμένο να δουλεύει με όλους τους Αμερικανικούς παρόχους, συμπεριλαμβανομένων των Verizon και Sprint. Αυτό σημαίνει πως ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε δίκτυο επιθυμεί, είτε πρόκεται για GSM ή CDMA πάροχο.

Για όσους παραγγείλουν τη συσκευή από το Moto Maker σήμερα, να γνωρίζουν πως οι αποστολές ξεκινάνε γύρω στις 17 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.