Το Moto X (2014), έχει ήδη κλείσει 6 μήνες κυκλοφορίας και ένα νέο μοντέλο θα πρέπει να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2015. Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε, αλλά φαίνεται πως αυτό σίγουρα, δεν θα συμβεί κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Motorola-Moto-X-2015-launch-01

Ο πρόεδρος της Motorola, Rick Osterloh, επιβεβαίωσε σήμερα ότι η εταιρεία προσπαθεί “να μείνει σε έναν σχεδόν ετήσιο κύκλο για όλα τα προϊόντα μας, συμπεριλαμβανομένου του Moto Χ”. Τα προηγούμενα μοντέλα του Moto X, ανακοινώθηκαν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, έτσι θα πρέπει να αναμένουμε το τρίτο Moto X να γίνει επίσημο, περίπου την ίδια περίοδο.

Πρόσφατα η Qualcomm και η Motorola αποκάλυψαν πως η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας θα φοράει τον Snapdragon 810. Υπάρχουν όμως ορισμένα θέματα υπερθέρμανσης και οι τρέχουσες συσκευές με αυτό το chip, το αντιμετωπίζουν με το throttling.

Ωστόσο, ο ψυχρότερος Snapdragon 815 έρχεται να τον αντικαταστήσει, ενώ ο Snapdragon 820 είναι ήδη επίσημος, οπότε ελπίζουμε πως το Moto X θα χρησιμοποιεί τελικά κάποιον από τους δύο, αντί του Snapdragon 810.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.