Το Moto G 2nd gen ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα στην κατηγορία του. Η Motorola όμως έχει επιταχύνει τον χρόνο απελευθέρωσης των κινητών της, κι αυτό φαίνεται στην χρονική διαφορά μεταξύ της κυκλοφορίας του πρώτου Moto G και του Moto G 2nd, όπου είναι μόλις 10 μήνες. Αν λοιπόν η Motorola μείνει σταθερή στο πρόγραμμα της, το Moto G 3rd gen θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα, το οποίο σήμερα έκανε και την πρώτη του εμφάνιση σε φωτογραφία.

moto-g-3rd-gen-leaked

Όπως βλέπετε παραπάνω, το νέο Moto G συνολικά έχει παρόμοιο σχεδιασμό με τα προηγούμενα μοντέλα, με την διαφορά ότι στο πίσω μέρος υπάρχει ένα ξεχωριστά τοποθετημένο κομμάτι πλαστικού στο κέντρο, όπου βρίσκεται τοποθετημένη η κάμερα με δύο LED Flash, ενώ το καπάκι είναι ανάγλυφο.

Η φωτογραφία δεν μας προδίδει τα χαρακτηριστικά του, ωστόσο αναμένουμε HD οθόνη 5 ιντσών και τον Snapdragon 410 στα 1.4GHz για επεξεργαστή, με 1GB RAM και 8GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD. Όσον αφορά την κάμερα, η συσκευή θα έχει μία στα 8MP στο πίσω μέρος και μία στα 5MP μπροστά για τις selfies μας.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ