Φήμες και διαρροές για το νέο Moto G 3rd Gen εμφανίζοντα συχνά τον τελευταίο καιρό και μετά από την διαρροή μιας φωτογραφίας και ενός βίντεο την περασμένη εβδομάδα, νέα renders τώρα, έρχονται να μας μας δώσουν μια λεπτομερή ματιά στην λευκή έκδοση της επερχόμενη συσκευής. Όπως θα παρατηρήσετε, δεν υπάρχουν πάρα πολλές ορατές αλλαγές από το Moto G 2nd gen, παρά μόνο μια ανανέωση στο πίσω μέρος, που θα λέγαμε πως το κάνει πιο όμορφο από τους προκατόχους του.

moto-g-3rd-gen-leaked-render

Η διαρροή του render δεν φέρνει κάποιο νέο στοιχείο για τα χαρακτηριστικά του. Μέχρι στιγμής ξέρουμε πως θα έρθει με οθόνη 5 ιντσών (4,97″) με ανάλυση HD και θα φοράει τον 64bit τετραπύρηνο Snapdragon 410 μαζί με 1GB RAM. Η πίσω κάμερα του λέγεται πως θα είναι στα 13MP και η εμπρόσθια στα 5MP. Τέλος, θα διαθέτει 8GB αποθηκευτικό, θα υποστηρίζει 4G δίκτυα και θα τρέχει Android 5.1.1 Lollipop.

Να αναφέρουμε επίσης, πως έχει κωδική ονομασία Osprey και θα φέρει αριθμό μοντέλου XT1540. Με τόσες πολλές διαρροές, είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως η ανακοίνωση του θα γίνει πιθανότατα πολύ σύντομα και φυσικά όταν γίνει αυτό, θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο.

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ